Η μπάλα στα δίχτυα...
24/09/2018 • 15:36
Η σημαία της ΟΥΕΦΑ
21/09/2018 • 15:47

Οι αδυναμίες σύμμαχος για το μέλλον

Οι ευρωπαϊκές νύχτες μπορούν - ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα - να οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα και να συμβάλουν στην βελτίωση και εξέλιξη των ελληνικών κλαμπ. Μέσα από τις δυνατότητες των αντιπάλων προκύπτουν οι αδυναμίες και μόνο με τον εντοπισμό τους και μόνο, μπορεί να έρθει πρόοδος.

Ο κόσμος του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ
14/09/2018 • 19:35

Γιορτή με κίνητρο στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ΟΦΗ σε εντός έδρας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία. Καλεσμένος στη γιορτή των Κρητικών ο ΠΑΟΚ που μετρά δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια.

Εθνική ποδοσφαίρου. προπόνηση
13/09/2018 • 15:24

Πρόβλημα ήταν η άμυνα και όχι η επίθεση

Όταν αλλάζουν οι γενιές παικτών αλλάζει (προφανώς) και η εικόνα, ο τρόπος και τελικά το αποτέλεσμα. Όταν καλύτεροί σου παίκτες είναι οι στόπερ μπορείς να καταστρώσεις το αμυντικό σου πλάνο με τρόπο που θα κρατήσεις το μηδέν και ότι βγει μπροστά.

Μπάλα
06/09/2018 • 14:30

Γυρίζουν έτοιμοι από τη διακοπή

Οι τελευταίες και πολλές φορές καθοριστικές μετεγγραφικές πινελιές των ομάδων βρίσκουν την ευκαιρία της μεγαλύτερης δυνατής προσαρμογής στην καθιερωμένη διακοπή του πρωταθλήματος, αρχές Σεπτέμβρη. Αυτό ισχύει για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό αλλά και Παναθηναϊκό που βρήκε τον επιθετικό που αναζητούσε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
05/09/2018 • 15:20

Εξελίσσεται και φαίνεται...

Οι καταστάσεις διαφέρουν από δουλειά σε δουλειά, όπως και οι συνθήκες. Ανάλογα προσαρμόζονται και οι στόχοι. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα κάθε ανθρώπου στο περιβάλλον εργασίας διαφέρει. Ασφαλώς και η χημεία βοηθά, κάποιες φορές όμως τη δημιουργείς και μόνος σου.

Ο Κεσί
04/09/2018 • 17:23

Ένας εργάτης πολυτελείας

Πέρυσι παρουσίασε σημάδια του ταλέντου και των διαφορετικών διαστάσεων που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της Μίλαν. Φέτος, στη δεύτερη χρονιά του σε υψηλό επίπεδο, παίζοντας σε βελτιωμένο ξεκάθαρα σύνολο, μόλις στα 21 του χρόνια, ο Κεσιέ ίσως αποτελέσει το πρόσωπο της χρονιάς για τη Μίλαν.

Ο κόσμος του Άρη
03/09/2018 • 19:50

Απαραίτητοι Άρης και ΟΦΗ

Ο ένας μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την επιστροφή του και ο άλλος έκανε αισθητή την παρουσία του σε εκτός έδρας υποχρεώσεις. Αμφότεροι έλειψαν από το πρωτάθλημα και την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου μας στο υψηλότερο επίπεδο. Άρης και ΟΦΗ είναι εδώ. Δεν ήρθαν για να μείνουν γιατί απλά είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από αυτό.