Η Εθνική ομάδα
19/11/2018 • 17:11

Καμία έκπληξη...

Η εξέλιξη του αγώνα της εθνικής με την Εσθονία, προφανώς και το αποτέλεσμα, αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά πως καμία κατάσταση στον αθλητισμό δεν αλλάζει με... μαγικά. Χωρίς σχέδιο και ρόλους οτιδήποτε θετικό είναι απλά συγκυριακό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
15/11/2018 • 16:38

Ο ηγέτης της Κυρίας...

Σε ένα ρόστερ χωρίς αδυναμίες, με τεράστια ποιότητα και προσωπικότητες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκεντρώνει, όπως αναμενόταν και έγινε και στη Ρεάλ, τις προτιμήσεις συμπαικτών και προπονητή για τον άνθρωπο που αποτελεί από την πρώτη στιγμή τον απόλυτο ηγέτη μιας πολύ καλής ομάδας.

Γιώργος Μασούρας.
13/11/2018 • 16:04

Η επιβράβευση μιας σταθερής αξίας

Σταθερή αξία με σημαντική προσφορά στο παιχνίδι του Πανιωνίου. Ο Γιώργος Μασούρας συνδυάζει προσφορά πρωταγωνιστή και... εργάτη. Η κλήση στην εθνική ομάδα είναι, έστω και καθυστερημένα, η επιβράβευση για έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Έφυγε από τη ζωή ο φίλος του Ολυμπιακού
12/11/2018 • 18:42

Η αξία της πραγματικής μάχης

Όταν η αξία της ανθρώπινης ζωής σου υπενθυμίζει όσα έχουν τα δευτερεύουσα σημασία γύρω μας. Όταν ένα παιχνίδι έντασης ολοκληρώνεται και στα επόμενα πέντε λεπτά δε θυμάσαι καν τι έγινε, παρακολουθώντας την πραγματική μάχη. Αυτή που έδωσε και τελικά έχασε ο Γιάννης. Αυτοί που έδωσαν και κέρδισαν οι γιατροί με τον Σωκράτη.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς
04/11/2018 • 16:13

Η εποχή των... Μιλίνκοβιτς

Μια οικογενειακή υπόθεση που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η κόντρα των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην αιώνια πόλη είχε νικητή και μια αθλητική οικογένεια καμαρώνει για τα παιδιά της.

Ο Τζενάρο Γκατούζο
02/11/2018 • 17:03

Πρότζεκτ με ερωτηματικά

Η στήριξη στην προσωπικότητα του Γκατούσο είναι δεδομένη από τους περισσότερους πρώην παίκτες και προσωπικότητες της Μίλαν. Η εικόνα των «ροσονέρι» πάντως δημιουργεί ερωτηματικά για την αξιοπιστία και του εγχειρήματος στο Μιλάνο.