Ο Μιγκέλ Καρντόσο

Ο διαβασμένος κύριος Καρντόσο

Κουράγιο, επίθεση, αποτέλεσμα, πρότζεκτ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε στίγμα και ο Ισίδωρος Πρίντεζης παρουσιάζει τις επιταγές του Πορτογάλου νέου κόουτς της ΑΕΚ.

  Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρδόσο
  Ηλίας Βλάχος
  31/05/2019 • 09:20

  Η πρώτη εικόνα του Καρδόσο

  Ο Μιγκέλ Καρδόσο, ήρθε, υπέγραψε και μίλησε! Ο Ηλίας Βλάχος ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του νέου προπονητή της ΑΕΚ μετά από όσα έδειξε και είπε στην παρουσίασή του.

   Ο Μανώλης Σιώπης
   Αποστόλης Λάμπος
   31/05/2019 • 09:11

   Κέρδος ο Σιώπης

   Χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες για την εμφάνιση της "πειραματικής" Εθνικής στην Τουρκία ο Αποστόλης Λάμπος ψάχνει τα κέρδη της γαλανόλευκης από το φιλικό των συμπερασμάτων.

   Δεν μακροημέρευσε στη Ναντ ο Μιγκέλ Καρντόσο

   Οι 111 ημέρες του Καρντόσο στη Ναντ

   Η άκρατη παρεμβατικότητα του προέδρου, η κατοχή που δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα και το κλίμα που «στράβωσε» από την προετοιμασία. Ο Γιαννίκος Δούσκας γράφει για ένα μήνα του μέλιτος που διήρκησε ακριβώς τόσο…

   Επιστροφή στις νίκες για τη Λανς
    ΔΣ Σούπερ Λίγκας
     Μαντσίνι

     Κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι

     Υπάρχουν αντίπαλοι που δεν είναι ακριβώς στα... μέτρα σου. Που η τύχη ενός αγώνα δεν εξαρτάται... ακριβώς από σένα. Έναν τέτοιο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα.

      Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποθεώνεται από τους ποδοσφαιριστές του

      Η επανάσταση του Special Two

      Στο γαλλικό νότο και τη Μαρσέιγ, ο Βίλας-Μπόας μετακομίζει ως επαναστάτης. Ψάχνει την αιτία. Και ο Ισίδωρος Πρίντεζης παρουσιάζει την πορεία του Πορτογάλου από τον ποταμό Ντόουρο στο Πόρτο, μέσω Λονδίνου, Αγίας Πετρούπολης και Σανγκάης στη Μαρσέιγ.

       CLEAR FILTERS