Ο Νορις Γουίλιαμς
Γιώργος Λιώρης
27/03/2019 • 17:02

«Θα τα χρειαστώ αυτά τα πόδια…»!

Επιβίωσε από το ναυάγιο του Τιτανικού, αρνήθηκε τον ακρωτηριασμό και κατέκτησε πέντε τίτλους Grand Slam. Ο Γιώργος Λιώρης γράφει για την απίστευτη ιστορία του Norris Willams

  Πρέπει να "δέσει" το μέλλον του
  Νίκος Τζουάννης
  27/03/2019 • 12:37

  Πρέπει να "δέσει" το μέλλον του

  Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα να ανταμείψει τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη για τις εφετινές τους εμφανίσεις και την ...ανάγκη του Παναθηναϊκού να "δέσει" τους δύο ταλαντούχους παίκτες.

   Η Εθνική ομάδα
   Αποστόλης Λάμπος
   27/03/2019 • 11:04

   Αξίζουν το γεμάτο ΟΑΚΑ

   Ο Αποστόλης Λάμπος "πιάνεται" από την ατάκα του Στέλιου Γιαννακόπουλου και σκέφτεται ένα ματς γιορτή στις 8 Ιουνίου απέναντι στην Ιταλία, στο γήπεδο που αρμόζει να το φιλοξενήσει.

   Ελληνική σημαία

   Η χώρα που ηρωικά μας ανέχεται

   Όταν μετατρέπω ένα παράδεισο σε ανέκδοτο, όταν αλλάζω τα νοήματα για να εξυπηρετήσω τα δικά μου. Όταν αγνοώ κάθε κανόνα και νόμο. ,'Όταν "επαναστατώ" για τη σέλφι... Όταν καυχιέμαι ως απόγονος κάποιων με τους οποίους δεν έχω σχέση.

    Οι Βασιλιάδης και Γκαγκάτσης
     Οι Ψάρρας και Χριστοφιδέλης
     Παντελής Λώλης
     24/03/2019 • 08:48
     Ο Γιόχαν Κρόιφ

     Ο Ολλανδός που άλλαξε την ιστορία

     Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου γράφουν ιστορία. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ο Γιόχαν Κρόιφ άλλαξε την ιστορία. Πέρασαν τρία χρόνια που "ιπτάμενος Ολλανδός" έφυγε και το ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο.

      O Άγγελος Αναστασιάδης
      Αποστόλης Λάμπος
      24/03/2019 • 08:16

      Μια δικαίωση και ένας αιφνιδιασμός

      Η Εθνική μας ομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Λιχτενστάιν και ο Αποστόλης Λάμπος αναλύει το σκεπτικό του Άγγελου Αναστασιάδη ως προς τις επιλογές των Κουρμπέλη και Μπακασέτα στο αρχικό σχήμα.

      CLEAR FILTERS