Οι Δώνης και Μαρτίνς

Το πρώτο... Μπουζούκ(η) του Δώνη και ο μεθοδικός κος Μαρτίνς

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για το τελέντο του Μπουζούκη, την ελπίδα που δίνουν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟ και τον Αντρέ Μαρτίνς που έμαθε να γυρίζει το... κουμπί στον Ολυμπιακό όταν κάτι πηγαίνει στραβά.

Ο πανηγυρισμός του Γιάννη Μπουζούκη
Νίκος Τζουάννης
27/08/2018 • 08:08

Το πρώτο ... Μπουζούκη!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη και το πάθος των "μπέμπηδων" του Γιώργου Δώνη.

Παναθηναϊκός, πανηγυρική
Αποστόλης Λάμπος
26/08/2018 • 21:36

Αξίζει το σεβασμό όλων (video)

Αυτή η εκδοχή του νεανικού Παναθηναϊκού του Γιώργου Δώνη είναι μια εκδοχή που αν μη τί άλλο αξίζει το σεβασμό όλων. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος.

Ξεκίνημα με νίκη για τον ΠΑΟΚ.
Κωστής Μπότσαρης
26/08/2018 • 14:00
  Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  Νίκος Τζουάννης
  26/08/2018 • 08:32

  Πρώτα να ...μηδενίσει και μετά να αρχίσει!

  Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια στο εφετινό πρωτάθλημα και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση των «πράσινων» στα Πηγάδια με την Ξάνθη και τον βραχνά του -6.

  Οι Πόνσε και Λιβάγια

  Αυτό το δίδυμο μπορεί να κάνει τη διαφορά

  Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει στο blog του για την πρώτη ...παράσταση του Μάρκο Λιβάια με τον Εζεκίελ Πόνσε και για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

  Μαργαρίτα
  Αποστόλης Λάμπος
  25/08/2018 • 14:49

  Ξεκινάει, δεν ξεκινάει, ξεκινάει!

  Τη μαδήσαμε τη μαργαρίτα και φέτος και να που ξεκινάει το πρωτάθλημα όπως κάθε χρόνο. Πληγωμένο, αλλά πάντα εδώ να μας συντροφεύει από το ένα καλοκαίρι ως το επόμενο. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος.

  Οι παίκτες της ΑΕΚ

  Αλλάξτε το ...τσίπ

  Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει στο blog του για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγα 24ωρα πριν το πιο κρίσιμο ματς των τελευταίων ετών.

   CLEAR FILTERS