Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Γιώργος Λιώρης
19/01/2016 • 08:09

«Το ένστικτο του Killer»

Ο Γιώργος Λιώρης γράφει στο προσωπικό του blog για τον Στέφανο Αθανασιάδη και στις εφετινές επιδόσεις του στο σκοράρισμα, όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι παίκτες της Καλλονής

Καλλονύχτα;

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα της Καλλονής στην Τρίπολη και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λέσβου, όσον αφορά στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Ο Σωκράτης Διούδης

Του έχουν πάρει τον αέρα

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 0-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την εικόνα των «κυανέρυθρων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Ανέστης

Η ουσία κάνει τη διαφορά

Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει για το στοιχείο που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ, για τα σταθερά βήματα του Πογέτ και τον Γιάννη Ανέστη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Κωστής Μπότσαρης
18/01/2016 • 08:33
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Νίκος Τζουάννης
18/01/2016 • 08:25

Όταν δεν σε θέλει...

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και τη «γκαντεμιά», που δεν άφησε τους «πράσινους» να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Αποστόλης Λάμπος
15/01/2016 • 08:49

Του λείπουν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για το κάζο του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς που έφερε στην επιφάνεια τις πράσινες ατέλειες και που κάνει επισφαλή την συνέχεια του στην διοργάνωση.

CLEAR FILTERS