Απλά... ξέσπασε! Κοιτάζει παρακάτω...

Ξεκάθαρα πράγματα. Ο Αρης, από το ματς των Γιαννιτσών, κρατά μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό το 0-4, που αν μη τι άλλο, προσφέρει ψυχολογική ανάταση και συνεχίζει. Διότι, επί της ουσίας, δεν μπορεί να κρατήσει ούτε την εμφάνιση, ούτε την εν γένει εικόνα του, απέναντι σε μια ομάδα, σαφώς (ποιοτικά) κατώτερη απ΄ αυτόν.

  Κωστής Μπότσαρης
  16/03/2015 • 08:06

  Αναζητώντας τις ισορροπίες...

  Για μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό η άμυνά της αποδεδειγμένα αποτελούσε και την «αχίλλειο πτέρνα» της το ζητούμενο ήταν η βελτίωσή της.

  Νίκος Γαβαλάς
  16/03/2015 • 08:02

  Οι συνθήκες δεν ευνοούν...

  Ας μην έχουμε αυταπάτες. Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην τελική ευθεία της περιόδου, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προσφέρει θελκτικό θέαμα.

  «Τελικός» με Αστέρα για τον κουρασμένο Ολυμπιακό

  Ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος. Το είπε ξεκάθαρα ο Τσόρι Ντομίνγκες στις δηλώσεις του στη Nova. Ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών, από τον οποίο όλοι περιμένουν να κάνει τη διαφορά όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τους πρωταθλητές.

  Νίκος Τζουάννης
  15/03/2015 • 08:17

  Με ...κεκτημένη ταχύτητα

  Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από το Παγκρήτιο και επικράτησε άνετα του Εργοτέλη, δίχως οι Πράσινοι να απειληθούν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

  Παντελής Λώλης
  14/03/2015 • 12:39
  Νίκος Τζουάννης
  13/03/2015 • 23:11

  Το "snowball effect" του Παναθηναϊκού...

  Η εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα "μικρό θαύμα" ή αν προτιμάτε ως φυσική συνέχεια της περσινής εντυπωσιακής παρουσίας των Πράσινων στις εγχώριες διοργανώσεις.

  Παντελής Λώλης
  13/03/2015 • 09:40

  Σύρος, η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ

  Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν καταφέρει να έχουν διάρκεια στο ελληνικό βόλεϊ. Εκτός τις κλασσικές, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Ηρακλή, υπήρξαν στο παρελθόν τέσσερις με πέντε ακόμη που μπόρεσαν να γράψουν για κάποιες δεκαετίες το όνομά τους στην χρυσό βίβλο του ελληνικού βόλεϊ.

  CLEAR FILTERS