Νίκος Τζουάννης
12/02/2015 • 22:42

Όραμα και ελπίδα

Άκουσα πολύ προσεκτικά όσα είπαν Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος στην συνέντευξη τύπου που έγινε για την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού και το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι Πράσινοι έχουν επιλέξει σε δύο πολύ σημαντικά πόστα- αυτά του διευθυντή ποδοσφαίρου και τεχνικού διευθυντή- νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και φιλοδοξίες.

Αποστόλης Λάμπος
12/02/2015 • 15:31

Σέρτζιο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

Από τις 14 Νοεμβρίου και την ντροπιαστική ήττα από τα Νησιά Φερόε συμπληρώθηκαν σήμερα ενενήντα μέρες (90 παρακαλώ) χωρίς προπονητή στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας.

  Το αποτύπωμα του Κάλας

  Ο Αλεξ Κάλας, ήρθε, είδε και απήλθε. Εκανε τις επαφές του, γνώρισε πρόσωπα και πράγματα, έδωσε το στίγμα του, άφησε το αποτύπωμά του! Πρόκειται για ένα αποτύπωμα που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

  MVP της ΑΕΚ ήταν ο Δέλλας

  Αν πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έλεγε κάποιος στους φιλάθλους της Ένωσης ότι η ομάδα τους θα φύγει με ισοπαλία από το Γ. Καραϊσκάκης, το πιο πιθανό θα ήταν να μείνουν ικανοποιημένοι.

   Η ΑΕΚ έρχεται, ο Περέιρα αρχίζει να... ψάχνεται!

   Η ΑΕΚ ήθελε να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι έρχεται! Και ανεξάρτητα από το αν θα πάρει τελικά ή όχι την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, ήταν στο Καραϊσκάκη καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, που θύμισε εποχή... Μίτσελ, με παίκτες που δεν ήξεραν τι να κάνουν με την μπάλα στα πόδια τους.

   Νίκος Γαβαλάς
   12/02/2015 • 00:03

   Δεν αντέχεται τόσο rotation

   Οι ιδιαιτερότητες των δύο αγώνων με την ΑΕΚ ήταν δεδομένες από τη στιγμή που βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού προς τον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

    Αυτή, ναι, είναι αληθινή αγάπη!

    Την ώρα που οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έστρωναν η κάθε μία το κόκκινο χαλί και έβγαζαν από τα ταμεία τους τα ζεστά ευρουλάκια τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αυτός έκλεινε (όχι μόνο) την πόρτα μία-μία, αλλά τα αυτιά του και τα μάτια του.

    Οι μικρομεσαίοι...

    Η κοινωνική κάστα που γεννήθηκε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80 και γιγαντώθηκε σε εκείνη του '90, χαρακτήρισε και τους συλλόγους που αναζητούν την ταυτότητα τους ανάμεσα στη φθορά και στην αφθαρσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    CLEAR FILTERS