Αυτό είναι το ποδόσφαιρο

Καλώς ήρθες 2015, καλώς ήρθες Σούπερ Λιγκ. Πριν αρχίσω να αποτυπώνω τις σκέψεις μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αν μπήκατε στη διαδικασία να πατήσετε αυτόν το σύνδεσμο ελπίζοντας ότι θα διαβάσετε ένα ακόμα κείμενο για θέματα διαιτησίας, συντεταγμένων και μοιρογνωμόνιων, πηγαίντε αμέσως αριστερά στο πάνω μέρος της οθόνης σας και πατήστε την επιλογή "Back" η "Επιστροφή".

Διυλίστε (κι άλλο) τον κώνωπα

Είναι απίστευτο, όμως αυτή η τάση απόλυτης αυτοκαταστροφής που επικρατεί στον Αρη, μάλλον δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά. Ενώ όλοι υπέθεταν πως μετά τον εθελούσιο υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική, τα πράγματα θα έπαιρναν έναν δρόμο και η ομάδα θα μπορούσε να μπει σε μια πορεία εξυγίανσης και επανεκκίνησης, εντούτοις τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν συμβαίνει.

  Νίκος Τζουάννης
  03/01/2015 • 22:39

  Αυτά τα ματς κρίνουν τον τίτλο

  Το παράδειγμα της Ξάνθης είναι πρόσφατο και προς ...αποφυγήν για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πλήρωσαν στα Πηγάδια την υπεροψία τους και την χαλαρότητα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και όλα όσα έγιναν σε εκείνο τον αγώνα, δεν πρέπει να επαναληφθούν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

   Χρήστος Καούρης
   01/01/2015 • 18:25

   Καζαμίας 2015

   Οι σωστοί αναγνώστες, είναι οι ενημερωμένοι αναγνώστες.

   Νίκος Γαβαλάς
   01/01/2015 • 17:14

   O δρόμος προς τον τίτλο

   Τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στον απόλυτο βαθμό στις εγχώριες υποχρεώσεις τους θα έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο έως και τις 19 Φεβρουαρίου.

   CLEAR FILTERS