Περέιρα, ένας «μικρός» Μουρίνιο στο Φάληρο!

Από έναν προπονητή που είχε αμέτρητους τίτλους ως ποδοσφαιριστής και κανέναν ως τεχνικός (βλέπε Μίτσελ), αλλά τους κατέκτησε στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός περνάει στην εποχή του προπονητή με τους δύο τίτλους στην Πόρτο, αλλά παντελώς άγνωστο και άτιτλο ως ποδοσφαιριστή (βλέπε Περέιρα).

Νίκος Γαβαλάς
07/01/2015 • 14:51

Ο Μίτσελ που γνώρισα

Ίσως είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες θα χρησιμοποιήσω τον πρώτο ενικό, καταθέτοντας την προσωπική μου άποψη για ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά στον Ολυμπιακό.

Κωστής Μπότσαρης
07/01/2015 • 08:04

Νέο έτος, περσινές «αμαρτίες», ίδια αποτελεσματικότητα

Κάθε νέα χρονιά, το κλίμα που περιβάλλει αυτές τις ημέρες, γεννούν μια αισιοδοξία για κάτι καινούριο, κάτι θετικό, κάτι διαφορετικό απ' όλα όσα δυσάρεστα χαρακτήρισαν την προηγούμενη. Κι επειδή πλέον, ελάχιστα πράγματα στις ζωές όλων γεννούν ελπίδα, αυτές οι ημέρες είναι ακόμη πιο ιδιαίτερες, ακόμη πιο σημαντικές, ακόμη πιο ουσιαστικές.

Νίκος Τζουάννης
06/01/2015 • 08:25

Το Μάιο τελειώνει το πρωτάθλημα...

Το παιχνίδι των ...δύο ημερών, βρήκε βαθμολογικά χαμένο τον Παναθηναϊκό, αφού οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα Γιάννινα και απομακρύνθηκαν από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Απόδραση!

Η ισοπαλία της Καλλονής στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο διέθετε όλα τα συστατικά μιας απόδρασης!

Αποστόλης Λάμπος
05/01/2015 • 08:15

Το σύνδρομο της μεγάλης ομάδας

Τα τελευταία χρόνια όπως είναι φυσικό κι επόμενο ο Ατρόμητος αντιμετωπίζεται από όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους του ως μια από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως ομάδα που θέλει την μπάλα στην κατοχή της και ως ομάδα που γνωρίζουν άπαντες ότι μπορεί να σε "σκοτώσει" με την ποιότητά της.

Ποδοσφαιρικός στρουθοκαμηλισμός!

Το γνώριζα, όπως και οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου, αλλά δεν το περίμενα να βρίσκει εφαρμογή σε τέτοια έκταση. Ομιλώ για τον στρουθοκαμηλισμό όσων ασχολούνται με το λαοφιλές άθλημα.

Νίκος Γαβαλάς
05/01/2015 • 08:04

Ποδαρικό με το δεξί και η σκέψη στα «Πηγάδια»

Ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Αλλά όταν πλησιάζει το κλείσιμο του πρώτου γύρου, κάθε απώλεια από εδώ και έπειτα είναι πολύ πιο δύσκολο να την υπερκαλύψει μία ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ολυμπιακός κατάφερε -με πολύ κόπο είναι η αλήθεια- να πάρει το τρίποντο στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και να διατηρήσει τη διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

CLEAR FILTERS