Νίκος Γαβαλάς
25/01/2015 • 08:01

Αυτοδυναμία για τον Περέιρα

Την ώρα που η Ελλάδα ζει στον "πυρετό" των πιο κρίσιμων Εκλογών από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκει ένα δρόμο γεμάτο ασφάλεια για το αύριο, με τον Βίτορ Περέιρα στο τιμόνι του.

Νίκος Τζουάννης
25/01/2015 • 07:54

Η λύση είναι ο ...Μπεργκ

Στο επιθετικό ...βραχυκύκλωμα του Παναθηναϊκού, η λύση βρέθηκε από τον Μάρκους Μπεργκ και το γλυκό άγγιγμα του Σουηδού στράικερ στο 78ο λεπτό έδωσε τους τρεις βαθμούς στο Τριφύλλι και απάλλαξε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου από το άγχος.

Παντελής Λώλης
24/01/2015 • 09:48

«Γιατί Παναγία μου, γιατί;»

Και ξαφνικά ένα απέραντο «γιατί» ρίχνει ένα απέραντο πέπλο σιωπής σε ένα ολόκληρο γήπεδο. «Γιατί Παναγία μου, γιατί Χριστέ μου να συμβαίνει σε μένα. Πονάω ρεεεεεεεε.». Συμπαίκτες και αντίπαλοι, όλοι μας, παγώνουμε. Ο ένας κοιτάει τον άλλον.

Αναγκαστικά αδικημένος

Ο Πάουλο Κάμπος, φεύγει αδικημένος από τον Αρη. Αυτούς τους δύο μήνες που έμεινε στην ομάδα, η αλήθεια είναι πως προσέφερε αρκετά πράγματα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ και αγωνιστικά η αναρρίχηση των κιτρίνων στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, είναι και δικό του έργο.

  Νίκος Τζουάννης
  22/01/2015 • 08:21

  Έπαθε και ...έμαθε

  Το ...σενάριο της πρώτης πράξης του έργου που παίχτηκε στα Πηγάδια, δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό της Νέας Σμύρνης ή του πρώτου γύρου στην Ξάνθη.

  Νίκος Γαβαλάς
  22/01/2015 • 08:17

  Μαθήματα ζωής από τον Ολαϊτάν

  Το ημερολόγιο έδειχνε 2 Μαρτίου του 2014. Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, «παγώνουν» οι θεατές στο φαληρικό γήπεδο και οι τηλεθεατές των καναλιών novasports.

  Βασίλης Δούκας
  22/01/2015 • 01:32

  Οι δικαιολογίες κάποια στιγμή τελειώνουν...

  Στην εποχή μας, η επικοινωνία παίζει πολλές φορές σημαντικότερο ρόλο από ό,τι οι ίδιες οι πράξεις. Κάποιες φορές μπορεί να κρύψει κάποιες αδυναμίες, όμως, δεν θα κρατήσει για πάντα τη σκόνη κάτω από το χαλί.

  CLEAR FILTERS