Παντελής Λώλης
24/01/2015 • 09:48

«Γιατί Παναγία μου, γιατί;»

Και ξαφνικά ένα απέραντο «γιατί» ρίχνει ένα απέραντο πέπλο σιωπής σε ένα ολόκληρο γήπεδο. «Γιατί Παναγία μου, γιατί Χριστέ μου να συμβαίνει σε μένα. Πονάω ρεεεεεεεε.». Συμπαίκτες και αντίπαλοι, όλοι μας, παγώνουμε. Ο ένας κοιτάει τον άλλον.

Αναγκαστικά αδικημένος

Ο Πάουλο Κάμπος, φεύγει αδικημένος από τον Αρη. Αυτούς τους δύο μήνες που έμεινε στην ομάδα, η αλήθεια είναι πως προσέφερε αρκετά πράγματα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ και αγωνιστικά η αναρρίχηση των κιτρίνων στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, είναι και δικό του έργο.

  Νίκος Τζουάννης
  22/01/2015 • 08:21

  Έπαθε και ...έμαθε

  Το ...σενάριο της πρώτης πράξης του έργου που παίχτηκε στα Πηγάδια, δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό της Νέας Σμύρνης ή του πρώτου γύρου στην Ξάνθη.

  Βασίλης Δούκας
  22/01/2015 • 01:32

  Οι δικαιολογίες κάποια στιγμή τελειώνουν...

  Στην εποχή μας, η επικοινωνία παίζει πολλές φορές σημαντικότερο ρόλο από ό,τι οι ίδιες οι πράξεις. Κάποιες φορές μπορεί να κρύψει κάποιες αδυναμίες, όμως, δεν θα κρατήσει για πάντα τη σκόνη κάτω από το χαλί.

  Διαλέξτε, αλλά διαλέξτε σωστά

  Μετά τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ποιο είναι το όφελός του;

  Κωστής Μπότσαρης
  19/01/2015 • 08:10

  Εβγαλε αντίδραση, αποζητά σταθερότητα

  Μετά από την κακή βραδιά στην Τρίπολη το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν η αντίδραση. Η απώλεια της πρώτης θέσης, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δυόμιση μήνες, έφερε την πρώτη - σοβαρή - κρίση για την ομάδα, ως συνέπεια και των αρνητικών εμφανίσεων που είχαν προηγηθεί αλλά και του αποκλεισμού από το Κύπελλο.

  CLEAR FILTERS