Αποστόλης Λάμπος
24/07/2014 • 02:55

Το σύγχρονο 3-5-2 του Ατρόμητου

Τα κέρδη του Ατρόμητου από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν λίγα. Θα πρέπει να σταθούμε στο σύστημα του Γιώργου Παράσχου ο οποίος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 3-5-2 (ή 3-4-1-2).

Χρυσή ευκαιρία για τη Λίγκα ο έλεγχος της διαιτησίας

Το πρώτο μεγάλο crash test του συνεταιρισμού της Σούπερ Λίγκας λαμβάνει χώρα σήμερα με αφορμή την απόφαση για την ανάληψη της ευθύνης από την διοργανώτρια του πρωταθλήματος του ορισμού ενός δικού της αρχιδιαιτητή.

Κωστής Μπότσαρης
24/07/2014 • 01:35

Χρήσιμα συμπεράσματα

Προτελευταίος φιλικός αγώνας και πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Βάλβαϊκ με τον Μακ ν' ανοίγει λογαριασμό με τ' αντίπαλα δίχτυα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν μ' εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Πόζογλου να σημειώνει το νικητήριο γκολ, σ' ένα από τα πλέον όμορφα τέρματα λόγω συνδυασμού και κινήσεων είτε με την μπάλα, είτε δίχως αυτήν.

Κωστής Μπότσαρης
23/07/2014 • 01:35

Η διαφορά...

Οι Ελληνες διεθνείς έφτασαν στην Ολλανδία μόλις προχτές κι από τότε ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ενσωματωθούν κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Νίκος Γαβαλάς
23/07/2014 • 00:05

Το plan B του Μίτσελ

Η πολύμηνη προεργασία που έχουν κάνουν τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, επιτρέπει στον Μίτσελ να έχει στη διάθεση του plan B, σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν ανάγκες στην ομάδες.

Κωστής Μπότσαρης
22/07/2014 • 00:27

Πρέπει να γίνει πιο γρήγορος

Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας εδώ στην Ολλανδία δίχως φιλικό αγώνα.

Νίκος Γαβαλάς
21/07/2014 • 14:39

Ταξίδι στο χρόνο με τον Ολυμπιακό

Για πέμπτη φορά επιστρέφει ο Ολυμπιακός στην αμερικάνικη ήπειρο για σειρά φιλικών αγώνων. Για δεύτερη φορά είμαστε μαζί με την ομάδα του Πειραιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

  Κωστής Μπότσαρης
  21/07/2014 • 09:38

  Βασικό στάδιο προετοιμασίας μέρος δεύτερο

  Το πρώτο δεκαήμερο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα. Κι αυτό γιατί είναι μεν πολύ ωραία η αίσθηση της δημιουργίας ενός καινούριου, κάποιου νέου εγχειρήματος, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν μεγάλα χρονικά περιθώρια, δεν υπάρχουν μεγάλες αντοχές με συνέπεια το θερμόμετρο κυριολεκτικά και μεταφορικά να είναι υψηλό.

   CLEAR FILTERS