Νίκος Τζουάννης
15/06/2014 • 16:50

Calma, calma...

Πραγματικά δεν ξέρω τι προσδοκίες έχουν για την Εθνική μας ομάδα όλοι όσοι ασκούν έντονη κριτική στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα από την Κολομβία, όμως πρέπει κάποιοι να κάνουν ...ξεκάθαρο στο μυαλό τους ότι δεν έχουμε γίνει μέσα σε μια νύχτα Βραζιλία ή Ολλανδία και ότι δεν θα παίξουμε το υπερ-ποδόσφαιρο που ονειρεύονται κάποιοι, απλά επειδή έχουμε ελληνική ψυχή.

  Βασίλης Δούκας
  15/06/2014 • 00:17
   Αποστόλης Λάμπος
   14/06/2014 • 21:10

   Διαφορά ποιότητας

   Το σκορ του αγώνα με την Κολομβία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αναμέτρησης στο Μινεϊράο. Η Εθνική μας ομάδα είχε την κατοχή (ίσως της την άφησε κι ο Πέκερμαν μετά το 1-0), είχε πέντε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

    Ζούμε όλοι σ' ένα μπλε λεωφορείο!

    Καθώς το ματς με την Κολομβία πλησιάζει, αυξάνεται η σπέκουλα για το ποιο σχήμα θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος, τι θα είναι καλύτερο από πλευράς τακτικής, αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί απ' την αρχή ή απ' το ημίχρονο ο Φετφατζίδης και άλλα τέτοια -στο τέλος της μέρας- μικρά!

     Το δικό μας Μουντιάλ

     Διαβάζοντας το άρθρο του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και έχοντας συζητήσει μαζί του αρκετά απ' αυτά που αποτύπωσε και δημοσίευσε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

      Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σου!

      Το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας θα είναι το πρώτο της πραγματικής και εκκωφαντικής έκρηξης του social media σχολιασμού.

       «Αλεξικέραυνο» ο Παπαγεωργίου

       Η εκλογή ή αν προτιμάτε η επιλογή του Χάρη Παπαγεωργίου για τη θέση του προέδρου στον ΑΣ Αρη, είναι φανερό ότι δεν αποσκοπεί στη λύση των προβλημάτων του συλλόγου, διότι πολύ απλά η μεγάλη αυτή κιτρινόμαυρη μορφή δεν μπορεί να προσφέρει χρήματα.

       Αποστόλης Λάμπος
       12/06/2014 • 08:34

       Ένα και να καίει

       Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει πως σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Φάνη Γκέκα για το παιχνίδι κόντρα στην Κολομβία.

        CLEAR FILTERS