Η κάλπη της ντροπής

Κάλπη στήνεται στον Αρη με το ερώτημα: «Β΄ ή Γ΄ Εθνική;». Η απόλυτη απαξίωση για μια ομάδα που μεγαλούργησε, που είναι ανάμεσα στις πλέον λαοφιλής της χώρας, που αποτελεί ιδεολογία για χιλιάδες ανθρώπους. Οι Αρειανοί, όντας απογοητευμένοι και πικραμένοι, προσπαθούν να πιαστούν απ΄ το «τίποτα» για να αποφασίσουν το «τίποτα»!

  Νίκος Τζουάννης
  23/06/2014 • 22:19

  Έμεινε σπίτι του...

  Η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ζέκα είναι άλλη μια σημαντική επιτυχία για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς κράτησαν ...σπίτι του τον αρχηγό της ομάδας, δίχως η υπόθεση να γίνει καλοκαιρινό σίριαλ.

   Αποστόλης Λάμπος
   23/06/2014 • 18:30
      Αποστόλης Λάμπος
      20/06/2014 • 08:09

      Ελληνική γροθιά!

      Η Εθνική Ελλάδος είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η εμφάνιση κόντρα στα "ρομπότ" του Τζακερόνι ήταν μια γροθιά στο στομάχι της εμπάθειας και της κατακραυγής. Ήταν μια εμφάνιση βγαλμένη από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ελληνικής ποδοσφαιρικής ταυτότητας. Σε όποιον δεν αρέσει, το τηλεκοντρόλ είναι το πιο δημοκρατικό μέσο και δίνει την δυνατότητα να αλλάξει κανείς κανάλι.

       Όταν περνάμε τον Ατλαντικό τρελαινόμαστε!

       Θα έχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον για όλους μας η στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος θα αποφασίσει να γράψει την αυτοβιογραφία του και το τι θα αναφέρει στο κεφάλαιο «Βραζιλία-Μουντιάλ 2014».

        CLEAR FILTERS