Κωστής Μπότσαρης
02/02/2014 • 11:47

Αισιόδοξα μηνύματα

Ο στόχος του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα ήταν ένα σκορ που θα περιόριζε την αίσθηση της πίεσης εν όψει του δεύτερου αγώνα. Το 3-0 (27' και 35' Βούκιτς, 76' Μαντούρο) της περασμένης Πέμπτης πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου. Παράλληλα, στο ενδιάμεσο συνεχίζει απρόσκοπτα και στο πρωτάθλημα σημειώνοντας επίσης αποτελέσματα που δείχνουν βελτίωση ως προς την παραγωγικότητα.

Τα ίδια λάθη

Στον Αρη, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Ιδια αγωνιστική συμπεριφορά, ίδια ποδοσφαιρική ταυτότητα, ίδια λάθη, μηδενικό αποτέλεσμα. Λάθη στην άμυνα, λάθη στην ανάπτυξη, λάθη στην επίθεση, λάθος νοοτροπία. Το που οδηγούν ολ΄ αυτά τα επαναλαμβανόμενα λάθη, είναι προφανές. Και παρ΄ οτι οι αγωνιστικές περνούν, παρ΄ ότι κάθε παιχνίδι που έρχεται δεν ξανάρχεται, παρ΄ ότι το φάσμα του υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο απειλητικό, η ομάδα δεν βελτιώνεται. Λες και οδηγείται από αυτόματο πιλότο, ο οποίος αδυνατεί να σταματήσει την πορεία προς τον γκρεμό!

Αποστόλης Λάμπος
01/02/2014 • 08:16

Όταν συρρικνώνεται το ρόστερ

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα εύκολα ξεσηκώνει "θύελλα" αναλύσεων , στις οποίες πάντα η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Κι έχουμε δει στο πάρκε να γράφονται τεράστια "έπη" ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το ματς της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός το ήθελε για να "καβαλήσει" την Μπάρτσα και η Μπάρτσα το ήθελε για να εξασφαλίσει εν πολλοίς την πρωτιά. Ως όπλο τους κι οι δύο θα είχαν την σκληρή τους άμυνα, τα μεγάλα σουτ και τα κρυφά χαρτιά.

CLEAR FILTERS