Ώπα, είπα, Λέο!

«Ώπα», πρέπει να πουν άμεσα στον «Λέο» και στις μέτριες εμφανίσεις του στην Καλλονή. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ο πολυτιμότερος της περσινής σεζόν και φυσικά αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο και φέτος για τους Μυτιληνιούς.

Κυριακή στο χωριό

Κάθε Κυριακή που περνά, ο Αρης προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το «δυστύχημα» είναι πως μπαίνει στο πετσί του ρόλου, αποκτώντας νοοτροπία, παρόμοια της πλειοψηφίας των ομάδων που καλείται ν΄ αντιμετωπίσει (με όλο τον σεβασμό προς τις ομάδες αυτές). Νοοτροπία που παραπέμπει σε συγκροτήματα χωριών, εικόνα που σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει στον μεγάλο Αρη της Superleague και των πολύ πρόσφατων ευρωπαϊκών ταξιδιών.

  Νίκος Τζουάννης
  08/12/2014 • 08:15

  Καλός και ο ένας βαθμός!

  Όταν δεν βρίσκεσαι σε καλή βραδιά, καλό είναι να μην χάνεις. Και ακόμα καλύτερο είναι να παίρνεις και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ότι δηλαδή έκανε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη.

  Νίκος Γαβαλάς
  07/12/2014 • 08:27

  Κοστίζει το επαναλαμβανόμενο λάθος

  Μπορούμε πια να πούμε με βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός «βραχυκυκλώνεται» όταν καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες οι οποίες επιλέγουν μαζική άμυνα και αναζητούν το γκολ με αντεπιθέσεις. Φάνηκε στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Μάλμε στο σουηδικό νότο. Και επαναλήφθηκε σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

  Παντελής Λώλης
  07/12/2014 • 08:18

  Ο "Μαρουλάο", ο Λούνα και ο Νικόλας...

  Εϊναι από τα ματς που ακόμη και να μην πιάσουν οι ομάδες το μάξιμουμ της απόδοσης τους σε γεμίζει από εικόνες λόγω του γηπέδου, λόγω της πόλης, λόγω του Νικόλα, η εικόνα του οποίου δεσπόζει στο κλειστό.

  Χρήστος Καούρης
  05/12/2014 • 14:07
  CLEAR FILTERS