Χρήστος Καούρης
13/12/2014 • 17:40

Γιορτή και δυσωδία

Βράδυ Παρασκευής στο Φάληρο. Έφυγα τελευταία στιγμή από την Κάντζα, ξόδεψα μία ώρα για να φτάσω στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το ταμείον ήταν... μείον!

Το τέλος της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λίγκ μας φέρνει νομοτελειακά στο... ταμείο, για μία συνολική εκτίμηση της προσπάθειας και των αποτελεσμάτων των ομάδων μας.

  Το παράπονο του Γαλανού

  Ο Γιώργος Γαλανός, έβγαλε παράπονο. Επί της ουσίας, οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου για να πει τον πόνο του, διερευνώντας τους λόγους που τον χτυπούν αλύπητα!

  Νίκος Τζουάννης
  12/12/2014 • 08:08

  "Σκληρό" μάθημα στην Ευρώπη

  Σε αυτή την ...εκπαιδευτική χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- όπως τη χαρακτήρισε ο Γιάννης Αναστασίου- οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο προπονητής του πήραν πολλά και "σκληρά" μαθήματα.

  Οι μεταγραφές και ο γάμος είναι... λαχεία!

  Σε κάθε καλοκαιρινή ή χειμερινή περίοδο μεταγραφών το άκουγα από τους παλιότερους συναδέλφους του ρεπορτάζ (σ. σ. μιλάμε για «ιερά τέρατα» της δημοσιογραφίας) τόσο στην «Απογευματινή» όσο και στη «Μεσημβρινή» όπου ανδρώθηκα επαγγελματικά.

   Νίκος Τζουάννης
   10/12/2014 • 22:50

   Πάντα υπάρχει κίνητρο

   Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού μετατρέπει σε ...διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο ματς του Τριφυλλιού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

   Νίκος Γαβαλάς
   10/12/2014 • 12:04

   Περιμένει, διορθώνει και ονειρεύεται

   Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην πέρασε ξανά στους «16» στους Champions League, αλλά συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιπέτειά του στη νοκ άουτ φάση του Europa League. Με συγκομιδή εννέα βαθμών σε έναν όμιλο όπου είχε να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ισπανίας, Ιταλίας και Σουηδίας, όλοι όσοι σχετίζονται με την ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αισθάνονται απολύτως ικανοποιημένοι.

   Κωστής Μπότσαρης
   09/12/2014 • 08:25

   Χαμένη ευκαιρία...

   Σ? έναν αγωνιστικό μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος με διαδοχικές υποχρεώσεις, την αξία ενός θετικού αποτελέσματος επιβεβαιώνει ή - αν θέλετε ­- αυξάνει το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα.

   CLEAR FILTERS