Νίκος Τζουάννης
12/12/2014 • 08:08

"Σκληρό" μάθημα στην Ευρώπη

Σε αυτή την ...εκπαιδευτική χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- όπως τη χαρακτήρισε ο Γιάννης Αναστασίου- οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο προπονητής του πήραν πολλά και "σκληρά" μαθήματα.

Οι μεταγραφές και ο γάμος είναι... λαχεία!

Σε κάθε καλοκαιρινή ή χειμερινή περίοδο μεταγραφών το άκουγα από τους παλιότερους συναδέλφους του ρεπορτάζ (σ. σ. μιλάμε για «ιερά τέρατα» της δημοσιογραφίας) τόσο στην «Απογευματινή» όσο και στη «Μεσημβρινή» όπου ανδρώθηκα επαγγελματικά.

  Νίκος Τζουάννης
  10/12/2014 • 22:50

  Πάντα υπάρχει κίνητρο

  Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού μετατρέπει σε ...διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο ματς του Τριφυλλιού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

  Κωστής Μπότσαρης
  09/12/2014 • 08:25

  Χαμένη ευκαιρία...

  Σ? έναν αγωνιστικό μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος με διαδοχικές υποχρεώσεις, την αξία ενός θετικού αποτελέσματος επιβεβαιώνει ή - αν θέλετε ­- αυξάνει το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα.

  Ώπα, είπα, Λέο!

  «Ώπα», πρέπει να πουν άμεσα στον «Λέο» και στις μέτριες εμφανίσεις του στην Καλλονή. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ο πολυτιμότερος της περσινής σεζόν και φυσικά αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο και φέτος για τους Μυτιληνιούς.

  Κυριακή στο χωριό

  Κάθε Κυριακή που περνά, ο Αρης προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το «δυστύχημα» είναι πως μπαίνει στο πετσί του ρόλου, αποκτώντας νοοτροπία, παρόμοια της πλειοψηφίας των ομάδων που καλείται ν΄ αντιμετωπίσει (με όλο τον σεβασμό προς τις ομάδες αυτές). Νοοτροπία που παραπέμπει σε συγκροτήματα χωριών, εικόνα που σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει στον μεγάλο Αρη της Superleague και των πολύ πρόσφατων ευρωπαϊκών ταξιδιών.

   Νίκος Τζουάννης
   08/12/2014 • 08:15

   Καλός και ο ένας βαθμός!

   Όταν δεν βρίσκεσαι σε καλή βραδιά, καλό είναι να μην χάνεις. Και ακόμα καλύτερο είναι να παίρνεις και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ότι δηλαδή έκανε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη.

   CLEAR FILTERS