Νίκος Γαβαλάς
19/10/2014 • 00:54

Τι άλλο να θέλουμε;

Χωρίς ίχνος υπερβολής, παρακολουθώντας δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο «Παγκρήτιο» το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στα κανάλια novasports), ζήσαμε ίσως την πιο συγκλονιστική παράσταση των τελευταίων χρόνων στην ελληνική επαρχία.

Νίκος Τζουάννης
18/10/2014 • 00:25

Θα γίνει ...επανεκκίνηση;

Σίγουρος εμφανίζεται ο Γιάννης Αναστασίου για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: " όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"... Προφανώς η αισιοδοξία του προπονητή του Παναθηναϊκού πηγάζει από την εικόνα που έχει -όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος- από τους παίκτες του μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Εμείς το μοναδικό δείγμα που έχουμε από το Τριφύλλι μετά το ...πορτογαλικό ναυάγιο, είναι το φιλικό ματς με τη Μπασάκσεχιρ και στην Πόλη είδαμε τη σωστή νοοτροπία από τους Πράσινους. Δηλαδή ότι ...έλειπε από το Εστορίλ.

  Αποστόλης Λάμπος
  15/10/2014 • 07:53

  Η μεγάλη αντίφαση του Ρανιέρι

  Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει προαναγγείλει πως θέλει οι παίκτες του να καταλάβουν την νέα φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα και παράλληλα εκείνος να καταλάβει το τί μπορούν να κάνουν οι παίκτες του. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος λέει πως δεν έχει χρόνο για το πετύχει. Τόνισε μάλιστα στην συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Φινλανδία πως πλέον πρωταρχικός στόχος είναι το αποτέλεσμα.

   Τη νίκη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μετά... βλέπουμε!

   Τα πράγματα, ως εδώ, δεν έχουν πάει καθόλου καλά για την εθνική μας ομάδα. Με έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, που αν το συζητούσαμε πριν την διεξαγωγή τους θα... στοιχημάτιζα πως θα κάναμε 4-6 πόντους, πως να το θεωρείς "επιτυχημένο ξεκίνημα"; Επιπλέον; Μετριότατη έως και κακή μπάλα!

   Νίκος Γαβαλάς
   13/10/2014 • 10:15

   Ο μέντορας του Ολυμπιακού

   Την ώρα που -δικαιολογημένα- τέτοιες ώρες οι προβολείς πέφτουν πάνω στους διεθνείς, θα μας επιτρέψετε να κοιτάξουμε πίσω από την κουρτίνα. Διότι πολλές φορές οι εσωτερικές διεργασίες σε μία ομάδα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσα βρίσκονται μπροστά, στη βιτρίνα.

   Λείπουν παίκτες

   Τώρα, πια, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο. Ο Αρης παίζει χωρίς κλασικό φορ στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να μπαλώσει το συγκεκριμένο κενό με αλχημείες. Είναι ολοφάνερο πως το δίδυμο Πόϊ-Ρένια δεν μπορεί, εκ των πραγμάτων, ν΄ ανταπεξέλθει, διότι πολύ απλά κανείς από τους δύο δεν είναι φορ, ο δε Καπνίδης, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, μάλλον δεν έχει την εμπειρία για να τα βγάλει εις πέρας μόνος του.

    Πήρε το μήνυμα η ΑΕΚ

    Ειλικρινά δε θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο ματς που είδα να γίνονται τόσα πολλά σκληρά (έως αντιαθλητικά) μαρκαρίσματα κα μάλιστα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ποιο είναι το οξύμορο της υπόθεσης;

     CLEAR FILTERS