Ο Crabbe και ο... τουρίστας

«Ένα παιχνίδι δεν χάνεται ποτέ, μέχρι να το κερδίσουμε»... Τάδε έφη κάπου μεταξύ του 1754 και του 1832 ο Άγγλος ποιητής, George Crabbe. Ένα ρητό που έμαθαν οι παίκτες του Πανιωνίου λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου.

Βασίλης Δούκας
19/01/2014 • 03:12

Ο ένας μπορεί, ο άλλος υστερεί

Ο Ολυμπιακός ακόμα και στην κακή του μέρα μπορεί να νικήσει, ενώ ο ΠΑΟΚ ακόμα και στην καλή του μέρα μπορεί να στραβοπατήσει... Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα που αποτυπώνεται άλλωστε και στο βαθμολογικό πίνακα.

Νίκος Γαβαλάς
19/01/2014 • 02:20

Ποτέ τη σκόνη κάτω από το χαλάκι

Ο Μίτσελ είχε δει το πρώτο ανησυχητικό σημάδι στο Περιστέρι. Η μη ικανοποιητική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Αν θέλετε, δεν έβαλε τη σκόνη κάτω απ' το χαλάκι.

Χρήστος Καούρης
17/01/2014 • 19:54

No pain, no gain

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ματς να το πιεις στο ποτήρι.

Αποστόλης Λάμπος
16/01/2014 • 08:24

Το μεγάλο στοίχημα

Είναι δεδομένο πως για να φτάσει μια ομάδα ως το τέλος στον θεσμό του κυπέλλου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει και κάποια ή κάποιες από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νίκος Γαβαλάς
15/01/2014 • 14:34

Το "εγώ" στον Ολυμπιακό του Μίτσελ

Κάθε συζήτησή μας με τον Μίτσελ (παρεμπιπτόντως, να του ζήσει το εγγόνι του) έχει πάντα ενδιαφέρον. Όποιο ερώτημα και αν του θέσουμε, οι απαντήσεις του δεν είναι ποτέ τετριμμένες. Βλέπει τον δημοσιογράφο ως "γέφυρα" επικοινωνίας με τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να εξηγήσει το σκεπτικό της δουλειάς του. Επιχειρεί δηλαδή μέσω των απαντήσεών του να βάλει τον κόσμο στη λογική του και γενικότερα στη φιλοσοφία του γύρω απ' το ποδόσφαιρο.

    Κωστής Μπότσαρης
    15/01/2014 • 08:17

    Χαμηλή μεν, ακέραια πτήση δε

    Ενα γκολ του Λούκας Πέρεθ έξω από την περιοχή κι ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις του Γλύκου ήταν οι κυριότερες αιτίες που ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα του Παναιτωλικού με 1-0 (53' Λούκας).

    CLEAR FILTERS