Νίκος Γαβαλάς
02/09/2013 • 10:58

Παίζει μπάλα και ο Μίτσελ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Για τρίτη αναμέτρηση στη σειρά, ο Μίτσελ αλλάζει τις ισορροπίες της προς όφελος του Ολυμπιακού με τις αλλαγές που κάνει στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρεμιέρα με την Καλλονή, βλέποντας τις αδυναμίες της ομάδας του στο δημιουργικό κομμάτι, πέρασε αρχικώς τον Φετφατζίδη αντί του Βάις στο παιχνίδι και εν συνεχεία τους Μήτρογλου και Φουστέρ στη θέση των Σαβιόλα και Τσόρι, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση στην εικόνα των «ερυθρόλευκων» και να φθάσουν έτσι στην πρώτη τους νίκη.

Αλλάζει με τις... αλλαγές του Μίτσελ!

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ δεν κρύφτηκε. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό μας είπε ότι τώρα μαθαίνει την προπονητική μιας και δεν βρίσκεται πάνω από 4-5 χρόνια στους πάγκους.

Ανώμαλη προσγείωση

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Πανιώνιος έφυγε από την Τούμπα με 4 γκολ στην πλάτη του. Αποδεικνύεται στατιστικά και όχι μόνο πως η συγκεκριμένη έδρα δεν του ταιριάζει ή δεν προσπαθούν όσοι έχουν το «μαχαίρι και το καρπούζι» να του την ταιριάξουν.

Νίκος Τζουάννης
01/09/2013 • 03:12

Ακόμα... μαθαίνει

Πείτε το γκαντεμιά, αστοχία ή απειρία. Σίγουρα υπήρχε έλλειψη "καθαρού" μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει...

Καλλονή από άλλο παραμύθι!

Για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ η Καλλονή έπρεπε να παρουσιαστεί από άλλο ποδοσφαιρικό παραμύθι και σενάριο, σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς της φετινής Superleague.

CLEAR FILTERS