Αποστόλης Λάμπος
03/05/2013 • 08:10

Το «Φυτανίδειο» σίριαλ

Την ώρα που ο ίδιος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του Ατρόμητου στα play off, το όνομά του έχει αρχίσει και φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με πράσινα γράμματα.

Χωρίς Μπάρτσα να ζήσω δεν μπορώ ούτε ώρα!

Απ’ την ώρα που το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερνστο Καμπ Νου έδειξε να πηγαίνει προς Βαυαρία μεριά, άρχισαν να εξαπολύονται τα πρώτα tweets και να ταξιδεύουνpost με θέμα τα πάθη, τη σταύρωση, το σούβλισμα της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω, όλα ήταν επίκαιρα.

  Το Play Station κόλλησε!

  Το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα (όπως το ξέραμε μέχρισήμερα)έκλεισε! Η σελίδα στη μεγάλη ομάδα της Καταλονίας πρέπει να γυρίσει ολοκληρωτικά. Το ποδόσφαιρο που επί μια 5ετία και βάλε καθήλωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αποδείχθηκε ότι είχε όρια.

   Νίκος Τζουάννης
   02/05/2013 • 08:16

   Η πρόβα για την ...δεύτερη ευκαιρία

   Έβγαλε τα συμπεράσματα του που ήθελε ο Γιάννης Βονόρτας από το φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια. Αν και το πιο σημαντικό για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι ότι οι παίκτες του αποκτούν και πάλι αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του μπαράζ με την Σκόντα Ξάνθη. ʼλλωστε μεσολαβούν αρκετές ημέρες από το τελευταίο επίσημο ματς στο πρωτάθλημα και οι Πράσινοι οφείλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι στο κρίσιμο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

   Γιώργος Συρίγος
   01/05/2013 • 12:22

   Solid as a rock

   Τρία χρόνια μετά την απόφαση για το πρώτο μνημόνιο, το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να θυμίζει την παλιά διαφήμιση με το αποστακτήριο του Jack Daniels, όπου τίποτα δεν είναι ικανό να διαφοροποιήσει την καθημερινή ρουτίνα.

   Βασίλης Δούκας
   01/05/2013 • 04:52

   Φεύγει όχι ως επιτυχημένος...

   Όταν ένας προπονητής μεγάλης ομάδας, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, μιλά για το έργο του και αναφέρεται στα χρήματα και όχι στους τίτλους, τότε μόνο ως επιτυχημένο δεν μπορεί να κριθεί το πέρασμα του από το σύλλογο.

    CLEAR FILTERS