Βασίλης Δούκας
19/10/2013 • 04:57

Πουλάει η καφρίλα, αλλά...

Είναι αποδεδειγμένο πως η καφρίλα πουλάει στην εποχή μας, αλλά πλέον υπάρχει και κόσμος που θέλει να απολαμβάνει πραγματικό θέαμα και όχι παρόμοιο με αυτό που προσέφεραν οι μονομάχοι στο Κολοσσαίο.

Χρήστος Καούρης
19/10/2013 • 00:46
Κωστής Μπότσαρης
19/10/2013 • 00:13

Διατήρηση αποτελεσματικότητας, βελτίωση εικόνας και ταύτιση κοινωνίας - ποδοσφαίρου

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος φέρνει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Μια ομάδα που τον έχει πληγώσει τα τελευταία χρόνια, που ναι μεν είχε σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα στη φετινή σεζόν, παραμένει όμως η ίδια σ' ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό της προφίλ και τον τρόπο που γαλουχήθηκε τα τελευταία χρόνια πιάνοντας πολύ καλά επίπεδα και απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Δεν είναι όμως το θέμα οι Αρκάδες.

Νίκος Τζουάννης
18/10/2013 • 21:38
Παντελής Λώλης
17/10/2013 • 13:35

Ο μήνας του ...μέλιτος και οι διαιτητές

Αν από την πρώτη αγωνιστική της νέας Volleyleague επιλέγαμε τις δύο ομάδες που μας έκαναν τα περισσότερα κλικ τότε η Κηφισιά, κατά πρώτο λόγο, και η ΑΕΚ κατά δεύτερον, δικαιούνται τον τίτλο των καλύτερων ομάδων της πρεμιέρας.

Της διαχείρισης το (κακό) συναπάντημα

Παίρνω αφορμή από τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ Αρη, βάση της οποίας γνωστοποιήθηκε η προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που θα αφορά την περίοδο 2002-2013.

Τα «συν» και τα «πλην» της Ελλάδας στα μπαράζ

Αν και το μεσημέρι της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου, η Εθνική ομάδα θα γνωρίζει ποιον αντίπαλο θα πρέπει να αποκλείσει στα μπαράζ για να κάνει το ονειρεμένο ταξίδι στη Βραζιλία, μπορούμε από τώρα να καταγράψουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της ενόψει των δύο αγώνων κατάταξης στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

    Ότι έγινε, έγινε. πάμε γερά στα μπαράζ

    Νομίζω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον ίδιο μας τον εαυτό. Πως; Αρκεί να απαντήσουμε με το χέρι στην καρδιά: Μας... άρεσε αυτό που είδαμε από την εθνική μας ομάδα στον όμιλο των προκριματικών του μουντιάλ;

      CLEAR FILTERS