Αποζημιώστε τους...

Το 2012 έχω την αίσθηση πως «εγκατέλειψε» τους φίλους του Πανιωνίου με το χειρότερο, ενδεχομένως, τρόπο. Οι μνήμες από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από το Φωστήρα είναι ακόμα νώπες. Και για τους παίκτες και για το τεχνικό τιμ και για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Παντελής Λώλης
03/01/2013 • 20:00

Ο Παναθηναϊκός, το βαρέλι χωρίς πάτο και το πούλμαν για Αλεξανδρούπολη…

Αυτό και αν αποτελεί είδηση για το 2013. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αναγκαστεί να ταξιδέψει αύριο οδικώς για την Αλεξανδρούπολη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη αδυνατεί να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια.

  Τέλος στα ψέματα για ΠΑΟ και ΑΕΚ

  Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Παναθηναϊκός θα ξέρει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής αν ο πρίγκιπας Φεϊζάλ θα βάλει σε νέα ρότα την ομάδα ή η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα συνεχίσει την πολιτική λιτότητας στο τριφύλλι, αφού διάθεση να μπουν χρήματα από τους νυν μετόχους δεν υπάρχει.

  Βασίλης Δούκας
  01/01/2013 • 02:25

  Μοναδικό "ερυθρόλευκο" επίτευγμα

  Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, υπομονή, ευτυχία και επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση. Το 2012 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους και σε όλους τους τομείς, ωστόσο δεν θα πρέπει να το ξεχάσουμε.

  CLEAR FILTERS