Τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις

Κατήφεια. Σκυμμένα κεφάλια. Απογοήτευση. Προβληματισμός. Στοιχεία που είναι αρκετά να περιγράψουν το κλίμα που επικρατούσε στο μικρό σαλονάκι που βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του "Κλεάνθης Βυκελίδης".

Νίκος Γαβαλάς
07/01/2013 • 02:25

Η πολυτέλεια των εναλλακτικών επιλογών

Επανειλημμένως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εκφράσει την ικανοποίησή για το υλικό με το οποίο δουλεύει καθημερινά, απ’ την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το θέμα είναι αν αντέχει η ΑΕΚ ακόμα έναν μήνα

Όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βιντιάδη, με την οποία ήλπιζαν ότι θα ξεκαθάριζε κάπως την κατάσταση, σε ότι αφορά στις προθέσεις του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Νίκος Τζουάννης
06/01/2013 • 01:59

Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ο Παναθηναϊκός μοιάζει κολλημένος στο ...εφιαλτικό 2012. Η χρονιά άλλαξε, το 2013 μπήκε στη ζωή μας, όμως οι Πράσινοι συνεχίζουν τα λάθη που έκαναν και ...πέρυσι.

Αποστόλης Λάμπος
05/01/2013 • 17:25

Η ψυχολογική ορμή του Αναστόπουλου

Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι ψυχολογία και μετά ακολουθούν τακτικές, ομαδικά και ατομικά χαρκτηριστικά. Και ήταν προφανές πως στον Ατρόμητο δεν υπήρχε καλή ψυχολογία.

Νίκος Τζουάννης
04/01/2013 • 23:17

Φινάλε...

Μετά από 16 μήνες το σίριαλ τελείωσε. Οριστικά! Πέρασαν 64 εβδομάδες γεμάτες με βαρύγδουπες δηλώσεις, υποσχέσεις, ανακοινώσεις και απαντήσεις. Παίχτηκαν δεκάδες επεισόδια, όμως όλα τους ήταν μονότονα. ʼλλωστε όλο αυτό το διάστημα μονάχα οι... συμπρωταγωνιστές άλλαξαν. Όμως ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε. Όλα αυτά μέχρι σήμερα.

  Γιώργος Λιώρης
  04/01/2013 • 02:25

   Αποζημιώστε τους...

   Το 2012 έχω την αίσθηση πως «εγκατέλειψε» τους φίλους του Πανιωνίου με το χειρότερο, ενδεχομένως, τρόπο. Οι μνήμες από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από το Φωστήρα είναι ακόμα νώπες. Και για τους παίκτες και για το τεχνικό τιμ και για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

   CLEAR FILTERS