Νίκος Τζουάννης
08/01/2013 • 23:42

Έκπληξη με Φάμπρι

Τα...πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και...αποκορύφωμα των ραγδαίων εξελίξεων είναι η αιφνίδια απομάκρυνση Ρότσα από την τεχνική ηγεσία και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ.

  Κωστής Μπότσαρης
  08/01/2013 • 18:04

  Ξεκίνησε με το δεξί

  Οι γιορτές παρήλθαν ο κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του κι ο ΠΑΟΚ με το περιβάλλον του δεν αποτελούν εξαίρεση στον παγκόσμιο κανόνα. Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν το 2013 και τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος όπως ακριβώς τελείωσαν το 2012 και τον αντίστοιχο πρώτο, δηλαδή μ' εκτός έδρας νίκη.

  Αποστόλης Λάμπος
  08/01/2013 • 04:30

  Ο Ατρόμητος δεν έχει επιθετικό πρόβλημα

  Παραφράζοντας το γνωστό ρητό "Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" στο "Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα", διαπιστώνει κανείς ότι εδώ κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Ότι ο Ατρόμητος δεν έχει επιθετικό πρόβήμα σε σχέση με την περσινή περίοδο που είχε τον Μήτρογλου στο ρόστερ!

  Βασίλης Δούκας
  08/01/2013 • 02:52

  Συλλάβετε τους...

  Τρομοκρατούν, εκτελούν, ο κόσμος τους επευφημεί και δύσκολα μπορούν να.... συλληφθούν. Ενας "δολοφόνος" και ένας "τρομοκράτης" καθαρίζουν για τον Ολυμπιακό και τον κρατούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και στο τραίνο τη Ευρώπης.

  Ένας Πίνο θα φέρει την άνοιξη;

  Τελικά είναι ευχή ή κατάρα να λέγεσαι Λεονάρντο Ζαρντίμ αυτό το διάστημα; Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τη χρονιά να μπαίνει με το δεξί βαθμολογικά και με το αριστερό ψυχολογικά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού (όσοι βρήκαν δικαιολογίες για να «στήσουν» τους Φώτηδες και όσοι αντέχουν τη φαληρική παγωνιά) δε δίστασαν να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους στο «λευκό» ημίχρονο της αναμέτρησης με την κακή Βέροια, αλλά και σε άλλα σημεία του ματς. Όπως στο 88ο λεπτό, όταν ο Μασάδο αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Πάντελιτς.

  Και τώρα το 99

  Ο Αρης πρέπει να βρει το δρόμο του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η νίκη επί του Πανιωνίου, προσφέρει προσωρινή ηρεμία στην ομάδα και πλέον όλα τα κιτρινόμαυρα φώτα στρέφονται στη μάχη του άρθρου 99 που δίνεται την 11η Ιανουαρίου, στο πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Εφόσον κερδηθεί και αυτή η «μονομαχία», τότε θα μπορούσε να πει κανείς πως το 2013 μπαίνει για τους κιτρίνους, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

  Αλλοι... Πίνο(υν) κι άλλοι μεθάνε!

  Με τον Κολομβιανό Πίνο οι εφημερίδες βρήκαν την χαρά των... τίτλων τους στα πρωτοσέλιδα (Πίνο και μεθώ, Πίνο και κερνώ και άλλα τέτοια χαριτωμένα), ο Ολυμπιακός έναν ιδιαίτερα ποιοτικό πλάγιο επιθετικό και οι αντίπαλες άμυνες τον... μπελά τους!

  CLEAR FILTERS