Και τώρα το 99

Ο Αρης πρέπει να βρει το δρόμο του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η νίκη επί του Πανιωνίου, προσφέρει προσωρινή ηρεμία στην ομάδα και πλέον όλα τα κιτρινόμαυρα φώτα στρέφονται στη μάχη του άρθρου 99 που δίνεται την 11η Ιανουαρίου, στο πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Εφόσον κερδηθεί και αυτή η «μονομαχία», τότε θα μπορούσε να πει κανείς πως το 2013 μπαίνει για τους κιτρίνους, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αλλοι... Πίνο(υν) κι άλλοι μεθάνε!

Με τον Κολομβιανό Πίνο οι εφημερίδες βρήκαν την χαρά των... τίτλων τους στα πρωτοσέλιδα (Πίνο και μεθώ, Πίνο και κερνώ και άλλα τέτοια χαριτωμένα), ο Ολυμπιακός έναν ιδιαίτερα ποιοτικό πλάγιο επιθετικό και οι αντίπαλες άμυνες τον... μπελά τους!

Τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις

Κατήφεια. Σκυμμένα κεφάλια. Απογοήτευση. Προβληματισμός. Στοιχεία που είναι αρκετά να περιγράψουν το κλίμα που επικρατούσε στο μικρό σαλονάκι που βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του "Κλεάνθης Βυκελίδης".

Το θέμα είναι αν αντέχει η ΑΕΚ ακόμα έναν μήνα

Όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βιντιάδη, με την οποία ήλπιζαν ότι θα ξεκαθάριζε κάπως την κατάσταση, σε ότι αφορά στις προθέσεις του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Νίκος Τζουάννης
06/01/2013 • 01:59

Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ο Παναθηναϊκός μοιάζει κολλημένος στο ...εφιαλτικό 2012. Η χρονιά άλλαξε, το 2013 μπήκε στη ζωή μας, όμως οι Πράσινοι συνεχίζουν τα λάθη που έκαναν και ...πέρυσι.

Αποστόλης Λάμπος
05/01/2013 • 17:25

Η ψυχολογική ορμή του Αναστόπουλου

Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι ψυχολογία και μετά ακολουθούν τακτικές, ομαδικά και ατομικά χαρκτηριστικά. Και ήταν προφανές πως στον Ατρόμητο δεν υπήρχε καλή ψυχολογία.

Νίκος Τζουάννης
04/01/2013 • 23:17

Φινάλε...

Μετά από 16 μήνες το σίριαλ τελείωσε. Οριστικά! Πέρασαν 64 εβδομάδες γεμάτες με βαρύγδουπες δηλώσεις, υποσχέσεις, ανακοινώσεις και απαντήσεις. Παίχτηκαν δεκάδες επεισόδια, όμως όλα τους ήταν μονότονα. ʼλλωστε όλο αυτό το διάστημα μονάχα οι... συμπρωταγωνιστές άλλαξαν. Όμως ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε. Όλα αυτά μέχρι σήμερα.

    Γιώργος Λιώρης
    04/01/2013 • 02:25
      CLEAR FILTERS