Γιώργος Λιώρης
08/08/2012 • 16:02

Ας γίνουμε όλοι πρεσβευτές της Ελλάδας

Η αποτυχία του σύγχρονου Έλληνα είναι ότι κατάφερε να μετατρέψει την ακόρεστη επιθυμία των Ευρωπαίων να επισκεφθούν τη χώρα του σε δισταγμό. Επέτρεψε τόσο εύκολα να φαντάζει πλέον στο μυαλό του πιθανού επισκέπτη ως «κρανίου τόπος» και όχι ως ο «ονειρεμένος παράδεισος» του παρελθόντος.

Οι Έλληνες Ριέρα, Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς

Επέστρεψα από το εξωτερικό αργά το απόγευμα της Τρίτης και είδα το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μάλαγα σε επανάληψη στο Novasports 2. Δεν θα μείνω σε αυτό που ο περισσότερος κόσμος κατάλαβε. Ότι δηλαδή οι πρωταθλητές βγάζουν φωτιές στην επίθεση, αλλά πρέπει να δουλέψουν αρκετά στην άμυνα. Αυτή είναι δουλειά του Ζαρντίμ και πιστεύω ότι θα την κάνει όσο καλύτερα μπορεί.

Νίκος Γαβαλάς
08/08/2012 • 02:25

Ο Ολυμπιακός των Ελλήνων

Πέρασαν δύο χρόνια και κάτι απ' την ημέρα κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός απ' τον Σωκράτη Κόκκαλη. Εκείνες τις ημέρες είχε ξεκαθαρίσει πως μία απ' τις προτεραιότητες του θα είναι η τόνωση του ελληνικού στοιχείου των «ερυθρόλευκων».

Εγινε δουλειά στην Ιταλία

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Αρη, τουλάχιστον στο α' ημίχρονο, απέναντι στη Φιορεντίνα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Και μην θεωρείτε υπερβολικό τον όρο «συγκλονιστική».

Πρόλαβε να "εκραγεί" ο Βλάχος

Το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ διακόπηκε λόγω βροχής στο ημίχρονο, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος πρόλαβε να γίνει έξαλλος με την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του. Με την ευκαιρία, μιλώντας στη NOVA, πρόλαβε να ξεκαθαρίσει και πάλι ότι χωρίς μεταγραφική ενίσχυση, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τον κόσμο.

  Νίκος Γαβαλάς
  05/08/2012 • 02:05

  Ήταν η τελευταία ευκαιρία

  Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βίλεμ, μοιάζει στα μάτια μας ως η τελευταία ευκαιρία που έδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε ποδοσφαιριστές με αβέβαιο το μέλλον τους, προκειμένου να τον πείσουν πως αξίζει να τους κρατήσει στο ρόστερ των νταμπλούχων.

  Κωστής Μπότσαρης
  05/08/2012 • 01:45

  Νοερή προέκταση

  Φίλοι και γνωστοί ρωτούσαν μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη δουλειά που έγινε εκεί κι είχαμε την τύχη και τη χαρά να παρακολουθήσουμε.

  Δεν είναι σύμπτωση

  Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Το νέο 0-0 του Αρη, αυτή τη φορά κόντρα σε μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου, την Καϊσερίσπορ, δείχνει ένα και μόνο πράγμα. Το ότι, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, αυτή η ομάδα που χτίζεται στο Πράτο, μπορεί να προχωρήσει και αν μη τι άλλο να σταθεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Σε ποιο βαθμό θα είναι ανταγωνιστική, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία και στην τελική δεν είναι του παρόντος.

  CLEAR FILTERS