Η δεύτερη φορά του Γράντα

Η επιστροφή του Λάμπρου Γράντα στα κοινά της ΠΑΕ Αρης, είναι προ των πυλών. Ενας παράγοντας που αγαπήθηκε και μισήθηκε φανατικά από διαφορετικά κομμάτια του λαού της ομάδας, δηλώνει έτοιμος για μια δεύτερη προσπάθεια! Και το δηλώνει τώρα στα δύσκολα, τώρα που ο σύλλογος περνά δραματικές στιγμές σε οικονομικό επίπεδο.

Νίκος Γαβαλάς
06/06/2012 • 15:20

To ελληνικό στοιχείο

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία του Ολυμπιακού, είχε γνωστοποιήσει αμέσως την επιθυμία του για τόνωση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας. Ασφαλώς και κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει απ' τη μία ημέρα στην άλλη. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τρόποι για την επίτευξη του στόχου: ο πρώτος αφορά στην ανάδειξη Ελλήνων παικτών απ' τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο δεύτερος σχετίζεται με την αγορά των κορυφαίων Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στα μέρη μας.

Νίκος Γαβαλάς
06/06/2012 • 03:25

To ελληνικό στοιχείο

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία του Ολυμπιακού, είχε γνωστοποιήσει αμέσως την επιθυμία του για τόνωση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας.

  Βασίλης Δούκας
  04/06/2012 • 00:25

  Βρήκε το δάσκαλο του

  Αδιαμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και αδιαμφισβήτητα ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος προπονητής, ωστόσο ο Σέρβος βρήκε το δάσκαλο του -μα φυσικά- από το... δάσκαλο του.

  Συναισθήματα σε λεπτή ισορροπία!

  Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν ένα γεμάτο τριήμερο. Όχι μόνο γιατί ολοκληρώθηκε μια εκπληκτική σειρά 5 τελικών στο μπάσκετ με πρωταθλητή, μετά από 15 χρόνια τον Ολυμπιακό, ούτε γιατί η Εθνική ομάδα πάτησε στη Βαρσοβία και προετοιμάζεται για ένα ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταξίδι.

   Αποστόλης Λάμπος
   01/06/2012 • 01:10

   Με οδηγούς Κάρα και Κυριάκο

   Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Καραγκούνης είναι η προσωποποίηση του πάθους. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φαίνεται πως βρίσκει και παρτενέρ.

   CLEAR FILTERS