Τι φρούτα βγάζει η Βέροια;

Δε θα ασχοληθούμε με τα νόστιμα ροδάκινα της Ημαθίας, αλλά με τα ποδοσφαιρικά «φρούτα» της Βέροιας που απ' την Κυριακή έγιναν «talk of the town», σ' ένα πρωτάθλημα που αναζητά άμεσα φρέσκους ποδοσφαιρικούς ήρωες!

Βασίλης Δούκας
17/12/2012 • 22:25

Στα μισά του... Μαραθωνίου

Φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και ακόμα οι περισσότερες ομάδες έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός από τις πρώτες τέσσερις και τον Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες φωνάζουν συνεχώς πως το πρώτο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η αποφυγή του υποβιβασμού.

Νίκος Τζουάννης
17/12/2012 • 14:12

Πισωγύρισμα

Εκεί που ο Παναθηναϊκός έκανε σταθερά βήματα προόδου τις τελευταίες εβδομάδες, πήγε στην Βέροια και μετά από μια εφιαλτική βραδιά, γύρισε και πάλι στο σημείο μηδέν... Ντροπιαστική η ήττα από την Βέροια, κυρίως για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του Ρότσα στην τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου... Χωρίς αρχή, μέση και τέλος, με δεκάδες λάθη στο παιχνίδι και ...εξαφανισμένους ποδοσφαιριστές, οι Πράσινοι ήταν το λιγότερο...απογοητευτικοί, καταφέρνοντας- γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να γκρεμίσουν μέσα σε μια βραδιά, ότι έχτιζαν εδώ και έναν μήνα.

  Τραγικός απολογισμός

  Ο τραγικός απολογισμός των 13 βαθμών σ΄ έναν ολόκληρο γύρο, καταδεικνύει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο, τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Αρης. Οι κίτρινοι, βρίσκονται εντός του προβλήματος παραμονής στην κατηγορία και καλούνται να το επιλύσουν, όσο πιο γρήγορα μπορούν. Εφησυχασμοί του τύπου «υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη» ή «έχουμε συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», δεν υπάρχει λόγος να καταγράφονται πια….

   Τόσο μπορεί, τόσο παίζει η ΑΕΚ

   Όσο νωρίτερα γίνει αντιληπτό, τόσο το καλύτερο για τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι τρεις νίκες της ομάδας στον α' γύρο αποτέλεσαν απλά εξαίρεση στη γενική κάκιστη αγωνιστική εικόνα της Ένωσης.

   "Μπλάκ άουτ" ο ΠΑΟ, με... κομμένο ρεύμα η ΑΕΚ

   Αυτό που έγινε στον α' γύρο του εφετινού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Οι δύο αθηναϊκές ομάδες κατέρριψαν κάθε προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού.

   Απέδειξε ότι μπορεί...

   Τέταρτη ήττα στη σειρά. Μια ήττα από την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τον Ολυμπιακό. Μια ήττα που ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι οι τρεις προηγούμενες από Αστέρα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη...

   Αποστόλης Λάμπος
   14/12/2012 • 15:00

   Πώς αλλάζουν οι καιροί

   Την περίοδο 1992-93 όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κρατούσε το τιμόνι της ΑΕΚ, ο Ατρόμητος βολόδερνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Β' Εθνική ενώ δεν ήταν και λίγες οι σεζόν που η ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε στη Γ Εθνική στα χρόνια του επαγγελματισμού. Εκείνη τη χρονιά λοιπόν, ο Ατρόμητος ξεκίνησε εντυπωσιακά στο θεσμό του κυπέλλου κι αφού πέρασε τον πρώτο γύρο που ήταν με τη μορφή ομίλων, εν συνεχεία απέκλεισε την Αναγέννηση Καρδίτσας για να κληρωθεί στην επόμενη φάση με την πανίσχυρη ΑΕΚ του νυν προπονητή του.

   CLEAR FILTERS