Τα δώρα του Αη Βασίλη στους 16 της Λίγκας

«Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή καλός μας χρόνος...» κι επειδή το 2012 ήταν κάπως... βαρύ για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν κάνει τις... παραγγελιές τους στον Αγιο Βασίλη.

Νίκος Τζουάννης
30/12/2012 • 23:15

Μεταγραφές με ...προσοχή

Όταν κοιτάς και ξανακοιτάς τα άδεια ταμεία και ...θαύμα δεν γίνεται για να γεμίσουν... Όταν παίρνεις το κομπιουτεράκι, χάνεσαι στους υπολογισμούς και η ...σούμα βγαίνει πάντα μείον, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από την άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Αναγκαστικά θα ξοδέψεις ότι έχεις... Γιατί και ένα ευρώ παραπάνω, ίσως να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό του 2013...

Η σαβούρα της οκταετίας

Η ατυχής, αν μη τι άλλο, αναφορά του Αγγελου Σπυρίδωνα, περί αγωνιστικής … σαβούρας η οποία πρέπει να φύγει από τον Αρη ( ίσως σ΄ αυτή τη «σαβούρα» χρειαστεί να στηριχθεί η ομάδα για να σώσει τη χρονιά), βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε πρόσωπα και καταστάσεις της τελευταίας οκταετίας. Ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος που διενεργείται για τα πεπραγμένα στην ΠΑΕ από το 2004 μέχρι σήμερα (σύμφωνα με τον Αγγελο Γρόλλιο, τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά στις αρχές της νέα χρονιάς), είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το τι έγινε στην ομάδα τα τελευταία 8 χρόνια. Με άλλα λόγια θα βοηθήσει τους Αρειανούς να ανασύρουν στην επιφάνεια και να πετάξουν στα σκουπίδια την πραγματική σαβούρα, όλης αυτής της περιόδου.

ΠΑΟ για... φρενοκομείο!

«Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος...» λέει ο ύμνος του Παναθηναϊκού, που είναι κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο ωραίους ύμνους ομάδων.

Εσύ ζήτησες δώρο απ τον Αη Βασίλη;

Είναι η ίσως η πρώτη μεγάλη αλήθεια που μας φανερώνεται κομψά ή άκομψα και μάλιστα σε τρυφερή ηλικία! Ο ευτραφής κύριος με τη μακριά γενειάδα είναι ένα εμπορικό (πλέον) κατασκεύασμα, αλλά πόσα θα καταλαβαίναμε για τον απέναντι μας αν γνωρίζαμε τι δώρο θα ζητούσε απ' τον Αγιο Βασίλη;

Παντελής Λώλης
24/12/2012 • 12:16

Ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει μόνο από τον ...Ολυμπιακό

Πρώτος γύρος ήταν λοιπόν και πέρασε για την Volleyleague. Ένας πρώτος γύρος που απλά επιβεβαίωσε το σχόλιο μας στις αρχές Ιουλίου όταν η διοίκηση του Ολυμπιακού έστηνε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Ήταν τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδινε σημαντικότατη χείρα βοηθείας στον Ερασιτέχνη κάνοντας δώρο τον Γιορντάνοφ στον Καζάζη. Από τότε είχαμε επισημάνει ότι ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα μπορεί να χάσει.

    Βίοι δικεφάλων (πλέον) αντίθετοι!

    Οι δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, αποτελούσαν ανέκαθεν δύο από τα «βαριά χαρτιά» του ελληνικού ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου.

    Ηπιε το κώνειο

    Ο Αρης, στους διπλούς αγώνες με την Καλλιθέα, «θανατώθηκε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Όχι, πέφτοντας στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας γενναία, αλλά πίνοντας το κώνειο, στο «Ελ Πάσο», πριν από μερικές ημέρες. Κατά έναν περίεργο τρόπο, το δηλητήριο του το προσέφερε ο ίδιος ο προπονητής του, με την τακτική που ακολούθησε σ΄ εκείνο το παιχνίδι. Ο Λούκας Αλκαράθ, προσπαθώντας να μάθει την ομάδα, προέβη σε αλχημείες άνευ προηγουμένου, οι οποίες επέφεραν εκείνο το οδυνηρό και όπως απεδείχθη, μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

    CLEAR FILTERS