Ο προπονητής είναι το πρόβλημα;

Τέλος, λοιπόν και ο Κατσαβάκης. Η αγωνιώδης προσπάθεια ορισμένων, εντός και εκτός Αρη (κυρίως εντός), είχε το επιθυμητό (γι αυτούς) αποτέλεσμα. Και μάλιστα υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς ο Σερραίος, εγκατέλειψε το καράβι, αφήνοντας στο κατάστρωμα την όποια αποζημίωση. Στο βωμό της διαφύλαξης της προσωπικής του υγείας και ηρεμίας και βλέποντας πως η διαμορφωθείσα κατάσταση δεν μπορεί ν΄ αλλάξει, αποφάσισε να κάνει χώρο για τον επόμενο. Λύγισε; Ισως. Το μόνο σίγουρο είναι πως έδωσε το δικαίωμα σε όλους όσους, βάζουν τον προσωπικό τους εγωϊσμό πάνω από το συμφέρον του Αρη, να πανηγυρίζουν.

  Εύθραυστες έδρες, υπερβολικές αξιώσεις

  Οι έδρες... τρίζουν και καταλύονται! Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέδειξε ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα, αφού από τα 7 ματς του Σαββατοκύριακου μόνο ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδό του κι αυτός δύσκολα.

  «Τρομάζει» το αύριο αυτής της ΑΕΚ

  Ως «τελικό» χαρακτήριζαν οι περισσότεροι το ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα. Ελάχιστοι όμως ήταν αυτοί που το απέδειξαν πραγματικά τόσο στο γήπεδο κατά τη διάρκειά του, όσο και στην προετοιμασία του.

  Νίκος Τζουάννης
  03/10/2012 • 23:55

  Γιατί φεύγει ο Κατσουράνης;

  Η απόφαση των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λυθεί η συνεργασία με τον - μέχρι πρότινως - αρχηγό της ομάδας και πιθανότατα τον ποιοτικότερο και εμπειρότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει ο σύλλογος, αρχικά σόκαρε και στην συνέχεια προκάλεσε πολλά ερωτήματα...

   Κωστής Μπότσαρης
   02/10/2012 • 00:05

   Ζητείται (αν δεν απαιτείται) υπευθυνότητα

   Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στην 5η αγωνιστική ήταν να συνεχίσει νικηφόρα αποδεικνύοντας παράλληλα τη συνεχή του βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σκέλος επετεύχθη καθώς επικράτησε του Αρη με 4-1 δημιουργώντας ένα μίνι σερί τριών νικών αλλά το δεύτερο – που είναι και το πιο σημαντικό – επιδέχεται περαιτέρω συζήτησης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αρχίζει να εδραιώνει το καλό ξεκίνημα στις αναμετρήσεις. Καταβάλει συγκεκριμένη προσπάθεια με μεθοδικότητα και πολύ υπομονή να πάρει εξ αρχής την κατοχή της μπάλας, να οργανώσει επιθέσεις και να επιτεθεί με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

    Κι όμως, ήταν καλός

    Το βαρύ 4-1 της Τούμπας, για πολλούς δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Μήπως η εν γένει εικόνα του Αρη, αδικείται απ΄ αυτά τα τέσσερα γκολ και τις εντυπώσεις που τα ακολούθησαν;

    Αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ

    Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου καθίσταται ο πλέον σοβαρός αντίπαλος του Ολυμπιακού στη μάχη προς τον τίτλο. Κι αυτό γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη για τον δικέφαλο φάνηκε και στο παρελθόν ότι αποτελούσαν βαρύ φορτίο.

    CLEAR FILTERS