Υπάρχει γιατρειά;

Υπάρχει γιατρειά; ʼλλη μια αγωνιστική πέρασε, άλλη μια εμφάνιση μη άξια σχολιασμού προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Αρης. Αυτή η ομάδα, απέδειξε για άλλη μια φορά, επί κερκυραϊκού εδάφους, πως είναι βαριά άρρωστη. Και δεν πρόκειται για μια απλή γρίπη η οποία θα μπορούσε να καταπολεμηθεί με τη χορήγηση ενός αντιπυρετικού από το φαρμακείο της γειτονιάς. Εδώ χρειάζεται ολόκληρη χειρουργική επέμβαση. Για να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα. Για να μπορέσει ο Αρης να ξανασταθεί στα πόδια του.

  «Πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες

  Πρώτα απ' όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία... Η ΑΕΚ στραβοπάτησε για μια ακόμα φορά σε πρεμιέρα νέου έτους και σίγουρα μπορούν να βρεθούν δεκάδες δικαιολογίες γι' αυτό.

   Κωστής Μπότσαρης
   03/01/2012 • 12:10

   Επώδυνη μα και καθυστερημένη αλήθεια

   Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση των κ.κ. Βρύζα – Κωνσταντινίδη, αυτά που ειπώθηκαν άρχισαν να γίνονται πράξη. Για την ακρίβεια, προφανώς είχαν δρομολογηθεί από καιρό και βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο όταν έγιναν γνωστά.

   Οι... boxing days του ελληνικού ποδοσφαίρου!

   Για τις δικές της... boxing days ετοιμάζεται τις προσεχείς ημέρες η Σούπερ Λίγκα. Εντάξει, δεν έχουμε γίνει και Αγγλία όπου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά διεξάγονται τέσσερις μαζεμένες αγωνιστικές, αλλά το να παίξουν οι ομάδες μας δύο αγώνες σε διάστημα 3-4 ημερών και μετά από 15νθήμερη εορταστική διακοπή, έχει κι αυτό τη χάρη του. Κυρίως γιατί κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες, αφού η διακοπή δεν είχε να κάνει λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, όπου και οι διεθνείς είναι σε εγρήγορση, αλλά και οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, αλλά από τη. ραστώνη λόγω εορτών με τα παρεπόμενά τους.

    Βασίλης Δούκας
    01/01/2012 • 05:02

    Το 2012 των μεγάλων διοργανώσεων

    Εκ μέρους όλων των συντακτών του Novasports.gr σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και δύναμη, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε δοκιμασίες μας βάλει τόσο η ζωή όσο και αυτοί που ελέγχουν πλέον τις τύχες της χώρας, εκτός συνόρων. Το 2012 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον πλανήτη, καθώς περιμένουμε την καταστροφή του κόσμου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Μάγια!!!!!!

     CLEAR FILTERS