Νίκος Γαβαλάς
01/09/2011 • 20:28

Πιο ισχυρός από ποτέ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις αγοροπωλησίες του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Και πολλές και σημαντικές αγορές έκανε, αλλά και το βασικό "κορμό" της περασμένης περιόδου κατόρθωσε να κρατήσει στο Λιμάνι. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς τον Μάιο η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κατόρθωσε να κλείσει θετικά το σήριαλ της παραμονής του προικισμένου Βέλγου επιθετικού.

  Προαναγγελία για ένα «μπάχαλο» που έπρεπε να είχε λήξει!

  Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να αμφισβητήσω τη νομική επάρκεια και την ακεραιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου και του αναπληρωτή του Εμμανουήλ Αντωνακάκη. Είμαι ο τελευταίος που θα το επιχειρήσει, καθώς όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαίρετους δικαστικούς λειτουργούς.

   Κόουτς, εσύ επέλεξες να συνεχίσεις σ’ αυτή την ΑΕΚ

   Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε στην Πάτρα η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να λέει …φόρα παρτίδα ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές που ο ίδιος πρότεινε. Όλα αυτά βέβαια λίγες ώρες μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όχι ότι (έστω και εμμέσως) μέχρι τώρα υποστήριζε το αντίθετο, απλά δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά και την... Αμερική.

    Νίκος Τζουάννης
    01/09/2011 • 00:05

    Φινάλε με Ρούντολφ...

    Χρειάστηκε να γίνει... αγώνας δρόμου, αστραπιαίες κινήσεις και συντονισμένη προσπάθεια με το ρολόι να... τρέχει, ωστόσο οι Πράσινοι απέκτησαν στο φινάλε τον Γκέργκελι Ρούντολφ και προχώρησαν σε σημαντική ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

     CLEAR FILTERS