Νίκος Γαβαλάς
05/07/2011 • 17:00

Η σωστή συνταγή...

Με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και επτά προσθήκες σ' έναν υψηλού επιπέδου κορμό (τους Κοστάντζο, Δασκαλάκη, Φέισα, Κατάι, Γκρμπιτς, Μαρκάνο και Χαβίτο), ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Το καλοκαίρι της Ελλάδας του 2004 έγινε καλοκαίρι της τρόικας 7 χρόνια μετά!

Συμπληρώθηκαν σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 7 χρόνια από εκείνο το μεγάλο βράδυ του 2004 που η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την μεγαλύτερη έκπληξη στη σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κατακτώντας το EURO της Πορτογαλίας.

  Παντελής Λώλης
  02/07/2011 • 00:05

  Οι... βλάκες Αυστριακοί και οι... μάγκες Έλληνες

  Τελικά αυτοί οι Αυστριακοί πρέπει να είναι πολύ... βλάκες. Χαλάνε την... πιάτσα οι άνθρωποι. Είναι... επικίνδυνοι και αν υπήρχε έστω και ένας Έλληνας στην επιτροπή διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βόλεϊ θα έπρεπε ήδη να τους έχει αποβάλλει.

   Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ

   Ο σκόπελος της αδειοδότησης ξεπεράστηκε οριστικά για την ΑΕΚ, αλλά όπως φαίνεται, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ένωση, αφού οι μεγαλομέτοχοι, μας …τελείωσαν οριστικά. Ο ένας μετά τον άλλο κουνούν …μαντήλι και αφήνουν τον δικέφαλο αβοήθητο οικονομικά, με τους Supporters να παραμένουν αυτή τη στιγμή οι μοναδικοί, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι, με την πολύτιμη συνδρομή των φιλάθλων, να σηκώσουν το «βάρος».

    Νίκος Γαβαλάς
    01/07/2011 • 00:10

    Το «ερυθρόλευκο μωσαϊκό» συμπληρώνεται

    Λίγο πριν ο Ολυμπιακός μπει στην αφετηρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει πράξη τις προγραμματικές της δηλώσεις. Υπενθυμίζουμε πως εδώ και ένα μήνα, η ηγεσία των «ερυθρόλευκων» είχε δεσμευθεί πως στην Αυστρία θα βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των μεταγραφικών αποκτημάτων.

     CLEAR FILTERS