Λιτότητα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς

Μεταγραφές του τύπου... Μάριο Ρουί, είναι πασιφανές πως δεν ηχούν καλά στ΄ αυτιά των φιλάθλων του Αρη οι οποίοι είχαν συνηθίσει σε διαφορετικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής αυτός να βγει πραγματικό «λαβράκι» και να θέλξει με την παρουσία του τους φίλους του συλλόγου. Το όνομά του όμως, δεν αποτελεί «κράχτη». Δεν στεκόμαστε στον συγκεκριμένο αθλητή, αλλά με αφορμή αυτόν επιχειρούμε μια προσέγγιση στο σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

  Νίκος Γαβαλάς
  11/06/2011 • 13:10

  Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού

  Ο Φράνκο Κοστάντζο ήταν η αρχή. Η απόκτηση του Αργεντινού γκολκίπερ έχει και σημειολογική αξία, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρχίζει να ενισχύει το ρόστερ της επόμενης περιόδου απ' την άμυνα προς την επίθεση. Η βάση βρίσκεται στην άμυνα και αυτήν επιχειρεί να τονώσει πρώτα η πειραϊκής εταιρία.

   Νίκος Τζουάννης
   11/06/2011 • 00:02

   Κόντρα στον χρόνο...

   Οι μέρες κυλούν γρήγορα, ενώ δεκάδες θέματα είναι ανοικτά και ζητούν λύση... Ο χρόνος δεν είναι... σύμμαχος για το Τριφύλλι, με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχουν επιδοθεί σε... αγώνα δρόμου για να προλάβουν όλες τις εξελίξεις.

    Κωστής Μπότσαρης
    10/06/2011 • 00:08

    Σπάνια ευκαιρία

    Γενικότερα, στη ζωή του καθενός παρουσιάζονται τέσσερα ίσως και πέντε κρίσιμα σταυροδρόμια που σύμφωνα με τις επιλογές του παρουσιάζονται ικανές – σε μεγάλο βαθμό - να κρίνουν τη ζωή του. Κάποια από αυτά προκύπτουν τυχαία, κάποια άλλα κατακτώνται. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει το κατόρθωμα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

    Ο Σκόκο άνοιξε απλά την πόρτα!

    Η αρχή έγινε από το Νάτσο Σκόκο και την ΑΕΚ και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια. Ήταν άλλωστε προδιαγεγραμμένο. Όταν δεν υπάρχει ο χρηματοδότης με την μεγάλη τσέπη οι πωλήσεις των ποιοτικών παικτών μιας ομάδας για να τα βγάλει πέρα είναι αναπόφευκτες.

    Νίκος Γαβαλάς
    08/06/2011 • 00:02

    Ο μήνας των ανακοινώσεων

    Εως το τέλος του μήνα θα δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις στην πλειοψηφία των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, οι περισσότερες θα έχουν κλείσει έως τις 4 Ιουλίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που ξεκαθάρισε με δημόσια τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

     Βασίλης Δούκας
     06/06/2011 • 04:00

     Ένα παιδί ονόματι Κόκε

     Είναι μερικοί άνθρωποι (στη προκειμένη περίπτωση, ποδοσφαιριστές) οι οποίοι έχουν το χάρισμα να σαγηνεύουν τα πλήθη, είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σέρχιο Κόκε αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας των ποδοσφαιριστών, καθώς ένα του βλέμμα είναι ικανό να «μαγέψει» χιλιάδες οπαδούς στη κερκίδα.

     CLEAR FILTERS