Κωστής Μπότσαρης
18/06/2011 • 12:20

Χάθηκε το μέτρο

Ισως και να είναι σημείο των καιρών. Ισως πάλι να έχει να κάνει περισσότερο με τις «κλειστές» κοινωνίες. Σαφώς και το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ για την αγαπημένη τους ομάδα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, περισσότερο από άλλες ομάδες λόγω της έμπρακτης εμπλοκής τους στις εξελίξεις της είτε με την αγορά μετοχών είτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Οποια κι αν είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο γεγονός η ουσία δεν αλλάζει: Το μέτρο έχει χαθεί.

  Σχέσεις στοργής με Μπόκα

  Το ότι ο Αρης ετοιμάζεται (για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια), να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τη Μπόκα Τζούνιορς, αποδεικνύει δύο πράγματα. Τις καλές σχέσεις, (σχέσεις… στοργής) που έχουν αναπτυχθεί με το μεγάλο αυτό σύλλογο της Αργεντινής, αλλά και την ανάγκη που έχουν οι φίλαθλοι (όχι μόνο του Αρη) ή οι πολίτες αυτής της χώρας αν προτιμάτε, να ξεφεύγουν από τη μίζερη πραγματικότητα και να ζήσουν, έστω και για ένα βράδυ, ένα παραμύθι!

  Νίκος Τζουάννης
  17/06/2011 • 12:09

  Η αλλαγή πλάνου και το νέο μοντέλο...

  Έπεσαν και ...επίσημα οι τίτλοι τέλους στο πρώτο σίριαλ του εφετινού καλοκαιριού και η θέση του Τεχνικού Διευθυντή στον Παναθηναϊκό - μετά από αρκετά επεισόδια που κράτησαν τους φίλους του Τριφυλλιού σε αγωνία- τελικά... καλύφθηκε εκ των έσω...

  Βασίλης Δούκας
  17/06/2011 • 00:01

  Τελικά στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα...

  Τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια λάθη, οι ίδιες καταστάσεις και τα ίδια θύματα. Ανίκανες κυβερνήσεις που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού, του απλού ανθρώπου που δουλεύει μια ζωή για να συντηρήσει την οικογένεια του και για να ζήσει αξιοπρεπώς όταν και αν καταφέρει να πάρει τη σύνταξη του.

   Η μάχη στις πλατείες και οι «οίκοι ενοχής»!

   Η μάχη της πλατείας Συντάγματος που κερδίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τους «Αγανακτισμένους» πολίτες, όπως αποκαλούνται όσοι δίνουν καθημερινά το παρόν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν το πλέον ενθαρρυντικό μήνυμα από το τελευταίο καυτό 24ωρο της πολιτικής σκηνής της χώρας.

    Νίκος Τζουάννης
    15/06/2011 • 01:28

    «Ανοικτές» υποθέσεις...

    Τρία παραμένουν τα «ανοικτά» μέτωπα για το Τριφύλλι και ένας δυνατός πονοκέφαλος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, αφού η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πρασίνων είναι... πολύπλοκη.

     Κωστής Μπότσαρης
     13/06/2011 • 17:34

     Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

     Την πρώτη – ουσιαστική – ευκαιρία για ορισμένες ανάσες παρέχει το τρέχων Σαββατοκύριακο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η συμφωνία με τον πρώτο στόχο των προπονητών που είχαν προκριθεί ως τελικές επιλογές συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς στο άμεσο μέλλον ο βαθμός δυσκολίας θα είναι... ανηφορικός.

      CLEAR FILTERS