Νίκος Τζουάννης
23/03/2011 • 22:53

Η μεγάλη ευκαιρία...

H στιγμή της αλήθειας πλησιάζει... Σύντομα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και- κυρίως- οι μέτοχοι του συλλόγου, θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας...

  Αποστόλης Λάμπος
  23/03/2011 • 12:00

  Με υπομονή και σοβαρότητα

  Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος και να προδικάζεις αποτελέσματα. Ακόμα και στην περίπτωση του αγώνα της εθνικής μας με τη Μάλτα οι παγίδες υπάρχουν.

  Θετικό πρόσημο για Τσιώλη

  Αναμφίβολα είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει κανείς να κρίνει έναν προπονητή (εν προκειμένω τον Σάκη Τσιώλη), μετά από δύο μόλις αγωνιστικές παρουσίας στον πάγκο του ʼρη. Ουσιαστικά δεν έχει προλάβει ακόμη να γνωρίσει τους νέους του παίκτες και να βρει τα πατήματά του στην καινούρια πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά του.

  Βασίλης Δούκας
  22/03/2011 • 13:00

  Θέλει και άλλους Τζιμπούρ

  Οι μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι εξίσου έξυπνες με αυτή που έγινε τον Ιανουάριο με την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

  Κωστής Μπότσαρης
  21/03/2011 • 17:29

  Σημάδια ανάνηψης

  Ολοι όσοι βρίσκονται εντός και πέριξ του ΠΑΟΚ βίωσαν και βιώνουν πάρα πολύ δύσκολες μέρες μετά τον αποκλεισμό της περασμένης Τετάρτης.

   Ούτε με ...κούπα δεν ξεχνιέται αυτή η ήττα

   Μετά από μια τόσο «βαριά» και ντροπιαστική ήττα σε ντέρμπι, το πιο βασικό είναι να επικρατήσει η ψυχραιμία στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, όσο είναι δυνατόν να συμβεί αυτό.

   Νίκος Γαβαλάς
   21/03/2011 • 00:15

   Ο ΚΥΡΙΟΣ Ερνέστο Βαλβέρδε

   Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η νίκη επί της ΑΕΚ με 6-0 ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή.

    Οι 12 νέοι πρωταθλητές κι ο κόσμος όταν θέλει!

    Απίθανη η εξάρα του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ, φοβερός ο «τρομοκράτης» Τζιμπούρ, άξιος πρωταθλητής ο θρύλος με 38 τίτλους στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, δικαιωμένος για την δουλειά του ο Κύριος (με το «Κ» κεφαλαίο) Βαλβέρδε, απόρθητο κάστρο εφέτος το Καραϊσκάκη.

     CLEAR FILTERS