Νίκος Γαβαλάς
28/03/2011 • 15:00

Ο Βαλβέρδε και ο Τύπος

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, σας λέγαμε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του. Και εκφράζαμε τη βεβαιότητα, διότι είχαμε συνομιλήσει απευθείας με τον Ισπανό προπονητή.

Βασίλης Δούκας
27/03/2011 • 13:55

Γερμανοαναθρεμένο το «διπλό» και με αρκετή τροφή για σκέψη

Επειδή στο ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και σε κάθε τομέα της ζωής, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, το πέρασμα της Εθνικής από το νησί των ιπποτών κρίνεται επιτυχημένο με βάση το 0-1 και την κατάκτηση της κορυφής του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012.

Αποστόλης Λάμπος
27/03/2011 • 02:08

Ο Ιππότης της Μάλτας λέγεται Τοροσίδης!

Ο Ιππότης της Μάλτας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Βασίλης Τοροσίδης! Ο δεξιός μπακ της εθνικής μας ομάδας είχε κερδίσει το πέναλτι στον αγώνα του 2007 που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπασινάς. τέσσερα χρόνια μετά ο Τοροσίδης έλυσε και πάλι το αίνιγμα της Μάλτας έστω κι αν αυτή τη φορά χρειάστηκε παραπάνω χρόνος και μερικά καρδιακά επεισόδια!

   Αποστόλης Λάμπος
   25/03/2011 • 18:00

   Τα γεράκια της Μάλτας!

   Ο ήλιος στο νησί της Μεσογείου είναι καλοκαιρινός και παρόμοια είναι η διάθεση των Ελλήνων διεθνών που ταξίδεψαν ευδιάθετοι αλλά και σοβαροί με το μυαλό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

    Νίκος Γαβαλάς
    25/03/2011 • 01:00

    Ο Βαλβέρδε και ο Ερασιτέχνης

    Ήταν ιερός ο σκοπός του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη: η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός,

     Το πρόστιμο, η «πλάτη» και το «αντίο» του Παππά

     Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ «να βάλουν πλάτη» στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Συμβαίνει συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

     CLEAR FILTERS