Κωστής Μπότσαρης
09/12/2011 • 12:42

Ελαφρές αναταράξεις...

Η φαινομενική ηρεμία που μοιάζει να επικρατεί στον ΠΑΟΚ δύσκολα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, σχεδόν καθημερινά προκύπτουν θέματα που δε βοηθούν προς αυτήν την ήρεμη κατεύθυνση. Τουναντίον ...θα ‘λεγε κανείς. Ξεκινώντας από το διοικητικό επίπεδο, οι συνευρέσεις των μελών του Δ.Σ. είναι σχεδόν καθημερινές.

Η «προίκα» ενός αποκλεισμού!

Η εφετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο ικανοποίηση μπορεί να σκόρπισε στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Ναι, ξέρω ότι μπορεί μοιάζει παράδοξο να λέει κανείς ότι υπάρχει ικανοποίηση μετά από έναν αποκλεισμό, αλλά η ομάδα του Βαλβέρδε το κατάφερε και αυτό.

  Νίκος Τζουάννης
  05/12/2011 • 18:00

  Διδακτική ήττα...

  Μια ήττα, μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί…διδακτική. Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει πιο δυνατός μετά την κάκιστη εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να μάθει από τα πολλά λάθη του...

   Κωστής Μπότσαρης
   05/12/2011 • 16:44

   Στο ίδιο έργο θεατές...

   Μετά το έπος του Λονδίνου η ανώμαλη προσγείωση στην ελληνική, ποδοσφαιρική πραγματικότητα με την ισοπαλία στα Γιάννινα. Κρίνοντας από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν πρέπει να είναι πολλοί αυτοί που αιφνιδιάστηκαν.

   Αυτός ήταν Αρης!

   Αυτός, μάλιστα, ήταν Αρης! Ηταν πραγματικός Αρης! Ηταν η ομάδα που χρόνια τώρα έχει συνηθίσει τους οπαδούς της, χαρίζοντάς τους μεγάλες νίκες, ωραίες εμφανίσεις, όμορφο ποδόσφαιρο. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού, θύμισε έστω και τώρα, έστω κι αργά, έστω κι αν έχουμε, πια, καβατζάρει τον Δεκέμβρη, κάτι από Αρη. Και αυτό είναι αν μη τι άλλο, το πλέον ενθαρρυντικό κομμάτι της σπουδαίας επικράτησης επί των πρασίνων.

    Χρήζει ανάλυσης το φαινόμενο ΑΕΚ!

    Βεβαίως και η νίκη της 12ης αγωνιστικής έγινε από τον ʼρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι η κατάκτηση της κορυφής της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας από την ΑΕΚ είναι ένα φαινόμενο που χρήζει ανάλυσης.

     Κρίμα που δεν ήρθατε να δείτε αυτή την ΑΕΚ

     Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, κορυφή στη βαθμολογία, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους και προβληματισμένους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά με μόλις 7072 φιλάθλους στις εξέδρες... Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει τον κόσμο της να τη στηρίξει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχει καταφέρει, αν και η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κωστένογλου, η ομάδα δείχνει όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

      Βασίλης Δούκας
      03/12/2011 • 12:25

      Πολωνία ερχόμαστε...

      Αστρο λαμπρό μας οδηγεί τα τελευταία χρόνια στις κληρώσεις, με το μονοπάτι που μας ανοίγεται να είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και όχι με αγκάθια

       CLEAR FILTERS