Νίκος Τζουάννης
20/11/2011 • 18:00

Αυτό ήταν ντέρμπι!

Το φινάλε του δικού μας κλασικού ντέρμπι, αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στους δύο μονομάχους και μια μικρή στάλα…στεναχώριας σε όλους όσοι παρακολουθήσαμε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι…

Βασίλης Δούκας
20/11/2011 • 03:25
   Νίκος Γαβαλάς
   19/11/2011 • 23:53

   Ένα θερμό ευχαριστώ

   Σε μία περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα δεν μας προσφέρει και πολλά πράγματα για να χαμογελάσουμε, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μας έκανε να βρούμε ξανά το κέφι μας. Διότι η παράσταση που ανέβηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη ήταν εκπληκτική. Δίχως υπερβολή, στα 18 χρόνια που καλύπτουμε το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», το σαββατόβραδο της 19ης Νοεμβρίου του σωτήριου έτους 2011 παρακολουθήσαμε ένα απ’ τα πιο χορταστικά ντέρμπι «αιωνίων».

    Νίκος Τζουάννης
    19/11/2011 • 01:01

    "Δίψα" για τη νίκη...

    Οι Πράσινοι δεν το ...λένε απλά για να το πουν. Πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα κάνουν ότι περνά από τα ...πόδια τους για να γίνει αυτός ο στόχος, πραγματικότητα.

     Ντέρμπι πολιτισμού και πίστης από τους πάγκους!

     Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που δίδαξαν με τις δηλώσεις τους στη Nova ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελούν την καλύτερη μαγιά ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι. Ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν ο ένας την δουλειά του άλλου και η τήρηση στο πλάνο που έχουν επιλέξει για τις ομάδες τους είναι πολύ πιθανό να μας επιτρέψουν να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο καλά ντέρμπι των τελευταίων ετών.

      Στοίχημα Πρόμπιερζ

      Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η σχέση Αρη - Πρόμπιερζ, αποτελεί ένα τεράστιο αμφίδρομο στοίχημα. Για τον Πολωνό τεχνικό δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Αλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς, το έχει πει και ο ίδιος, μιλώντας για συνθήκες οικονομικές κρίσης οι οποίες τον έφεραν στην Ελλάδα κ.ο.κ. Θα κάνει, λοιπόν, τα πάντα για να κερδίσει αυτό το στοίχημα και να κάνει άλμα προόδου σε μια προπονητική καριέρα που ούτως ή άλλως τώρα ξεκινά.

       Κωστής Μπότσαρης
       16/11/2011 • 19:19

       Αθώες απορίες

       Σκέφτηκα πάρα πολύ ορισμένα πράγματα που με προβληματίζουν από την αρχή της σεζόν. Σαφώς και λες πως πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να φτάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο, όταν ο καιρός περνάει και τα ίδια φαινόμενα επαναλαμβάνονται και παγιώνονται τότε ο προβληματισμός επανέρχεται. Αλλωστε το μόνο που μπορεί να σου μετριάσει αυτού του είδους τις σκέψεις ή να σε αναγκάσει ν’ αναθεωρήσεις είναι τα αποτελέσματα.

        CLEAR FILTERS