Νίκος Τζουάννης
25/11/2011 • 16:29

Χρειάζεται προσοχή...

Όταν λέει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ότι η Κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ είναι δυσκολότερη από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Νίκος Γαβαλάς
24/11/2011 • 12:04

Διπλό στη Μασσαλία!

Διπλό στη Μασσαλία. Διπλό στη Μασσαλία. Διπλό στη Μασσαλία. Όχι δεν κόλλησε η βελόνα, αλλά επαναλαμβάνουμε τον τίτλο που είχαμε βάλει στο κείμενο της ανταπόκρισής μας απ’ την Μασσαλία, το οποίο ανέβηκε την Τετάρτη το πρωί στο novasports.gr.

Βασίλης Δούκας
24/11/2011 • 03:25

Ο Ολυμπιακός των αστεριών...

Αυτός ο Ολυμπιακός έχει αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι του και όλα αυτά με την υπογραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

   Αποδόθηκε δικαιοσύνη!

   Κι όμως υπάρχει Θεός! Ναι, υπάρχει Θεός και στο ποδόσφαιρο και όταν βλέπει την πίστη αποδίδει δικαιοσύνη. Την επιβραβεύει.

    Ανέλαβαν τις ευθύνες τους

    Το ότι ο Αρης πέρασε από το Ηράκλειο, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αποτελεί αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Ασφαλώς, βγήκε η δουλειά που έγινε επί 15 ημέρες με διπλές (ως επί το πλείστον) προπονήσεις στο Ρύσιο. Ο αέρας αλλαγής που έφερε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στα αποδυτήρια, είναι ένας ακόμη λόγος της επιτυχίας. Η εξέλιξη του αγώνα, με το άγχος να βαραίνει, από ένα σημείο και μετά την ομάδα του ΟΦΗ, επίσης.

    Κωστής Μπότσαρης
    22/11/2011 • 04:54

    Υπερπολύτιμη νίκη με ιδιαίτερα κέρδη

    Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες για να μπορέσει να (ξανα-)βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο προς τις νίκες. Επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού και το πρώτο, σίγουρο κέρδος του είναι ο … χρόνος. Η επιστροφή του στις επιτυχίες του διασφαλίζει χρόνο και ηρεμία προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει να δουλεύει – ακόμη πιο εντατικά - και με την παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών, πλην των τραυματιών για τη δημιουργία της ομάδας που οραματίζονται οι άνθρωποί της.

    Τα «μπράβο» και στον Κύρ(ο) Θανάση!

    Αυτό το ντέρμπι δεν ήθελε κανένας να τελειώσει! Είναι πραγματικά κρίμα που τέτοιες ματσάρες δεν έχουν και παράταση, όπως συμβαίνει στο μπάσκετ!

     CLEAR FILTERS