Κωστής Μπότσαρης
03/10/2011 • 16:21

Θετικό πόρισμα, αρνητικές λεπτομέρειες

Το «ταμείο» της πιο δύσκολης όσο κι απαιτητικής ποδοσφαιρικής εβδομάδας της μέχρι τώρα σεζόν του ΠΑΟΚ είναι θετικό αλλά έχει και θέματα που σηκώνουν συζήτηση. Μια εντυπωσιακή νίκη, μια ισοπαλία που ανάλογα με τα αποτελέσματα που μπορεί ν’ ακολουθήσουν στους ομίλους μπορεί ν’ αποδειχθεί υπερπολύτιμη και μια ήττα η οποία μπορούσε να έχει αποφευχθεί, καθώς όπως ομολόγησε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα δε στάθηκε στα συνήθη επίπεδά της.

Νίκος Τζουάννης
03/10/2011 • 10:15

Με… προσοχή για την αλλαγή σελίδας

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Σουλτάν Μπιν Νάσσερ Αλ Σαούντ με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη… Ουσιαστική εξέλιξη δεν θα υπάρξει, αν πρώτα δεν σταλεί στους νομικούς εκπροσώπους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η τελική και υπογεγραμμένη επίσημη πρόταση του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή με πιστοποιημένη την υπογραφή του Αλ Σαούντ…

  Αφεντικό ο Ολυμπιακός με την υπογραφή του Τοροσίδη

  Ο Ολυμπιακός του μοναδικού Έλληνα Βασίλη Τοροσίδη δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ του Αντελίνο Βιερίνια να τον αμφισβητήσει. Η μεγάλη αγκαλιά του Κώστα Μανωλά στον Μανόλο Χιμένεθ κράτησε τον Ισπανό στον πάγκο της ΑΕΚ.

    Το «αιώνιο» πρόβλημα του γκολ

    Τρεις αγωνιστικές, μηδέν γκολ! Τέσσερις λέξεις που περικλείουν το πρόβλημα του φετινού Αρη ή για να ακριβολογούμε το πρόβλημα και του φετινού Αρη. Διότι μπορεί οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές του περυσινού πρωταθλήματος να έδειξαν πως κάτι πάει να αλλάξει σε αυτόν τον τομέα, όμως το φετινό ξεκίνημα, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια το μέγεθος του προβλήματος το οποίο τείνει, πλέον, να χαρακτηριστεί «αιώνιο».

     Κωστής Μπότσαρης
     01/10/2011 • 23:00

     Τη διαφορά κάνει η συνέπεια στα δύσκολα

     Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ οικοδόμησε μια ομάδα με σταθερές ποδοσφαιρικές αρχές. Ξεκίνησε από το μηδέν, αφού πρώτα «έκαψε» συνειδητά την πρώτη σεζόν και συνέχισε έχοντας συγκεκριμένα πράγματα κατά νου. Να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που θα «πουλά» ακριβά το τομάρι του σε κάθε περίπτωση.

      CLEAR FILTERS