Κωστής Μπότσαρης
31/12/2010 • 02:00

Νέος χρόνος γεμάτος προσδοκίες και... κινδύνους

Τελευταία μέρα του 2010 κι η αλήθεια είναι πως για τoυς περισσότερους οι θετικές αναμνήσεις στη χρονιά που φεύγει, γενικώς κι όχι αποκλειστικά συλλογικώς, είναι σημαντικά λιγότερες οι αρνητικές από τις θετικές.

Γιώργος Λιώρης
31/12/2010 • 02:00

Ο Κέζος "μίλησε", ο Αντωνίου έφυγε, η ώρα του Νιόπλια έρχεται!

Η τοποθέτηση-καταγγελία του πρώην γυμναστή του Παναθηναϊκού, Αντώνη Κέζου, έστω και με την μορφή ανακοίνωσης, σχετικά με τις παρεμβάσεις στο έργο του αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο στην αινιγματική ιστορία του τριφυλλιού για την περίοδο που ήδη διανύουμε.

Βασίλης Δούκας
29/12/2010 • 12:00

Δεν υπάρχουν θεμέλια

Αν υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο στο εν γένει οικοδόμημα του Ολυμπιακού που δεν διαθέτει ο Παναθηναϊκός -και πόσο μάλλον- η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι οι γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα!

Νίκος Γαβαλάς
27/12/2010 • 02:00

Ο Ιμπαγάσα του 2011

Πραγματικά, είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να διαθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή των δυνατοτήτων του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Τζόνσον και οι άλλοι

Στον Αρη έχουν ξεκαθαρίσει τους στόχους τους ενόψει της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που έχουν «μαρκάρει» είναι ο Εντι Τζόνσον. Δεν θα ήταν ψέμα αν υποστήριζε κάποιος πως ο Αμερικανός επιθετικός αποτελεί τον πρώτο στόχο για την προβληματική γραμμή κρούσης της ομάδας.

    CLEAR FILTERS