Γερμανοαναθρεμένο το «διπλό» και με αρκετή τροφή για σκέψη

Επειδή στο ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και σε κάθε τομέα της ζωής, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, το πέρασμα της Εθνικής από το νησί των ιπποτών κρίνεται επιτυχημένο με βάση το 0-1 και την κατάκτηση της κορυφής του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012.

Αποστόλης Λάμπος
27/03/2011 • 02:08

Ο Ιππότης της Μάλτας λέγεται Τοροσίδης!

Ο Ιππότης της Μάλτας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Βασίλης Τοροσίδης! Ο δεξιός μπακ της εθνικής μας ομάδας είχε κερδίσει το πέναλτι στον αγώνα του 2007 που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπασινάς. τέσσερα χρόνια μετά ο Τοροσίδης έλυσε και πάλι το αίνιγμα της Μάλτας έστω κι αν αυτή τη φορά χρειάστηκε παραπάνω χρόνος και μερικά καρδιακά επεισόδια!

   Αποστόλης Λάμπος
   25/03/2011 • 18:00

   Τα γεράκια της Μάλτας!

   Ο ήλιος στο νησί της Μεσογείου είναι καλοκαιρινός και παρόμοια είναι η διάθεση των Ελλήνων διεθνών που ταξίδεψαν ευδιάθετοι αλλά και σοβαροί με το μυαλό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

    Νίκος Γαβαλάς
    25/03/2011 • 01:00

    Ο Βαλβέρδε και ο Ερασιτέχνης

    Ήταν ιερός ο σκοπός του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη: η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός,

     Το πρόστιμο, η «πλάτη» και το «αντίο» του Παππά

     Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ «να βάλουν πλάτη» στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Συμβαίνει συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

     Νίκος Τζουάννης
     23/03/2011 • 22:53

     Η μεγάλη ευκαιρία...

     H στιγμή της αλήθειας πλησιάζει... Σύντομα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και- κυρίως- οι μέτοχοι του συλλόγου, θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας...

      Αποστόλης Λάμπος
      23/03/2011 • 12:00

      Με υπομονή και σοβαρότητα

      Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος και να προδικάζεις αποτελέσματα. Ακόμα και στην περίπτωση του αγώνα της εθνικής μας με τη Μάλτα οι παγίδες υπάρχουν.

      CLEAR FILTERS