Εθνική αρυθμία!

Απόλυτη αρυθμια! Η εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο έδειξε ότι οι διεθνείς δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν στο ελάχιστο και για 75 λεπτά ήταν θεατές σ΄ ένα ματς που πρέπει γρήγορα να ξεχάσουν.

Αποστόλης Λάμπος
01/03/2012 • 03:33

Έλειψε η φαντασία στο Παγκρήτιο

Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν πλησιάζει και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στο φιλικό με το Βέλγιο έμοιαζαν θολωμένοι. Είναι τέτοια η πίεση που έχουν στις ομάδες τους που τους ρουφάει τη φαιά ουσία στερώντας τους την ποδοσφαιρική ευφυΐα.

  «Για τον Αρη θα πούμε τίποτα;»

  Το σοκ είναι μεγάλο. Μαθαίνοντας την είδηση του χαμού του Βασίλη Τσιβιλίκα, σου έρχεται σχεδόν αυθόρμητα στο στόμα η ερώτηση: Είναι δυνατόν; Κι όμως, είναι. Ο σεμνός ηθοποιός, ο Θεσσαλονικιός και Αρειανός, Βασίλης Τσιβιλίκας, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Η είδηση προκαλεί σοκ, διότι πέραν του ότι δεν ήταν τόσο μεγάλος ηλικιακά (μετά βίας συμπλήρωσε τα 70 του χρόνια) , ήταν ένας άνθρωπος που έσφυζε από ζωή.

   Νίκος Γαβαλάς
   28/02/2012 • 05:02

   Καθρέφτης οι αριθμοί

   Ασφαλώς και στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ίσως να διανύει την καλύτερή του περίοδο απ' την αρχή της χρονιάς. Δεν είναι μόνο η εικόνα του συνόλου που έχει δημιουργήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

    Οι ήρωες των Σπάτων!

    Δεν έχω διάθεση να γράφω καλά και ευχάριστα πράγματα γιατί έτσι κι αλλιώς σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα πολλά (αν όχι όλα) θα κριθούν μέσα στο Μάρτιο. Σε κάθε επίπεδο. Και στο ενδεχόμενο της χρεοκοπίας της ή στην ύστατη απόπειρα σωτηρίας της, αλλά ιδιαίτερα και στο χώρο που εμείς αγαπάμε, το ποδόσφαιρο. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, όλα τα ντέρμπι γίνονται το Μάρτιο και ίσως κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος, ενώ για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα κριθεί αρχικά η συμμετοχή τους στην Ευρώπη και κατόπιν η ύπαρξή τους ως ποδοσφαιρικές οντότητες, όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα.

     Νίκος Τζουάννης
     27/02/2012 • 17:42

     Ο Φερέιρα τους έχει κερδίσει...

     «Μακάρι να τον είχαμε από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στην Παιανία» λένε αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. ʼλλοι πάλι ευλογούν την τύχη τους, που βρέθηκε δίπλα τους ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

     Η αποβολή του Μανωλά, άλλαξε την εικόνα του ματς

     Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, κόντρα στον ΟΦΗ πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της στη φετινή σεζόν. Δημιούργησε φάσεις, είχε δοκάρι, σωστή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και όπως αποδείχθηκε της έλειψε μόνο το γκολ.

     Κωστής Μπότσαρης
     27/02/2012 • 00:42

     Είναι στιγμές ...

     Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος - είτε το θέλουμε είτε όχι - και δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτό είναι ανακόλουθο του χαρακτήρα που έχει το κυρίως θέμα.

      CLEAR FILTERS