Βαβρίνκα - Τσιτσιπάς
Γιώργος Λιώρης
03/06/2019 • 13:04

Το σήκωσαν και οι δύο…

Το τένις είναι σκληρό άθλημα γιατί δεν υπάρχει η ισοπαλία ως αποτέλεσμα. Είναι όμως κάποια ματς που βγάζουν μόνο νικητές και δίνουν «έπαθλα».

  Μακέτα Παναθηναϊκού, Βοτανικός

  Η ντροπή, ντροπή δεν έχει!

  Από το Γουδή, στο Athens Alive και τον Βοτανικό. Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για όσους θεωρούν «ιθαγενείς» τους φίλους του Παναθηναϊκού.

   Λίβερπουλ

   Ένας οργανισμός επιτυχίας

   Το κλείσιμο μιας σεζόν που σίγουρα άξιζε έναν τίτλο. Ο οργανισμός που ταυτόχρονα απαιτεί αλλά και προστατεύει αυτούς που τον υπηρετούν για ένα αποτέλεσμα που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.

    Ο Μάρκους Μπεργκ
    Νίκος Τζουάννης
    01/06/2019 • 21:04
     Ο Μιγκέλ Καρντόσο

     Ο διαβασμένος κύριος Καρντόσο

     Κουράγιο, επίθεση, αποτέλεσμα, πρότζεκτ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε στίγμα και ο Ισίδωρος Πρίντεζης παρουσιάζει τις επιταγές του Πορτογάλου νέου κόουτς της ΑΕΚ.

      Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρδόσο
      Ηλίας Βλάχος
      31/05/2019 • 09:20

      Η πρώτη εικόνα του Καρδόσο

      Ο Μιγκέλ Καρδόσο, ήρθε, υπέγραψε και μίλησε! Ο Ηλίας Βλάχος ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του νέου προπονητή της ΑΕΚ μετά από όσα έδειξε και είπε στην παρουσίασή του.

       Ο Μανώλης Σιώπης
       Αποστόλης Λάμπος
       31/05/2019 • 09:11

       Κέρδος ο Σιώπης

       Χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες για την εμφάνιση της "πειραματικής" Εθνικής στην Τουρκία ο Αποστόλης Λάμπος ψάχνει τα κέρδη της γαλανόλευκης από το φιλικό των συμπερασμάτων.

       Δεν μακροημέρευσε στη Ναντ ο Μιγκέλ Καρντόσο

       Οι 111 ημέρες του Καρντόσο στη Ναντ

       Η άκρατη παρεμβατικότητα του προέδρου, η κατοχή που δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα και το κλίμα που «στράβωσε» από την προετοιμασία. Ο Γιαννίκος Δούσκας γράφει για ένα μήνα του μέλιτος που διήρκησε ακριβώς τόσο…

       CLEAR FILTERS