Μπλατ, Μπαταγιάννης και Πιτίνο

Μπλατ και Πιτίνο VS Μπαταγιάννη

O Γιάννης Φουρνάρος γράφει στο blog του για τη διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο από δύο κορυφαίους προπονητές του πλανήτη την ίδια ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πρωταγωνιστές θέλουν και είναι οι παράγοντες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Νίκος Γαβαλάς
04/01/2019 • 20:32

Να κρατήσει το ρυθμό του

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τον πρώτο στόχο του Πέδρο Μαρτίνς στην ανατολή της νέας χρονιάς.

  Οι Μπλατ και Πιτίνο
  Δημήτρης Καρύδας
  04/01/2019 • 08:08

  Οι εμφύλιοι του Ντέιβ και του Ρικ

  Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει στο προσωπικό του blog για το επικείμενο ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΣΕΦ και για τη συμμετοχή των Ντέιβιντ Μπλατ και Ρικ Πιτίνο, σε αντίστοιχα ντέρμπι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

  Καλύτερη μεταγραφή η ...άδεια
  Νίκος Τζουάννης
  03/01/2019 • 20:25

  Καλύτερη μεταγραφή η ...άδεια

  Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τους επόμενους μήνες και την άδεια συμμετοχής, η οποία φαντάζει ως η καλύτερη ...μεταγραφή για το Τριφύλλι.

   O Νικολό Τζανιόλο

   Γκάφα της πρώην στοίχημα της νυν

   Γεννήθηκε στην πόλη Μάσα στη νότια πλευρά της Τοσκάνης και έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στη Φλωρεντία και τις ακαδημίες της Φιορεντίνα. Το Μιλάνο αποτέλεσε προορισμό, όμως ήταν απλά μια στάση για τον προορισμό της Ρώμης.

    Ο Θανάσης Τζήλος
    Ο καθρέφτης...

    Εξαρτάται από το είδωλο

    Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εκτίμηση-ανασκόπηση της πραγματικότητας. Καταγραφής γεγονότων, συμπεριφορών, πορείας και εξέλιξης.

     Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν
     Νίκος Γαβαλάς
     01/01/2019 • 18:57

     Ισχυρός στην αφετηρία του 2019

     Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις προσδοκίες που υπάρχουν για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς στην ανατολή της νέας χρονιάς

      CLEAR FILTERS