Ο Τζενάρο Γκατούζο

Πρότζεκτ με ερωτηματικά

Η στήριξη στην προσωπικότητα του Γκατούσο είναι δεδομένη από τους περισσότερους πρώην παίκτες και προσωπικότητες της Μίλαν. Η εικόνα των «ροσονέρι» πάντως δημιουργεί ερωτηματικά για την αξιοπιστία και του εγχειρήματος στο Μιλάνο.

  Ο Βασίλης Τοροσίδης
  Νίκος Γαβαλάς
  02/11/2018 • 08:10

  Το παράδειγμα του Τοροσίδη

  Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το πρόσωπο που ξεχώρισε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στο "χωράφι" του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

   Ο Ευάγγελος Γραμμένος.

   Βαγγέλη, καλύτερα να τιμάς χωρίς να υποτιμάς!

   Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για τις κινήσεις της ΕΠΟ αναφορικά με την Εθνική ομάδα, που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα κι όχι μέσω καθημερινών ρεπορτάζ, που φυσικά και θα επιβεβαιωθούν, αλλά δεν είναι political correct.

    Ο Ευθύμης Κουλούρης

    Η εμπιστοσύνη αποκάλυψε τον Κουλούρη

    Ευκαιρίες, εμπιστοσύνη και υπομονή είναι έννοιες συχνά άγνωστες στον ελληνικό αθλητισμό, κυρίως όμως στο ποδόσφαιρο. Προφανώς και το γκολ θέλει "ρέντα". όπως και εμπιστοσύνη και στήριξη. Κυρίως όμως θέλει ομαδική δουλειά και ένα προπονητή που αξιοποιεί και εξελίσσει τους επιθετικούς του.

     Ο Πέδρο Μαρτίνς
     Νίκος Γαβαλάς
     31/10/2018 • 11:55
      O Χουλέν Λοπετέγι
      Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
      Νίκος Τζουάννης
      30/10/2018 • 11:11

      Το «μάθημα» στο ντέρμπι των άκρων

      Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το μάθημα που πήραν οι «πράσινοι» από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

      Ο Δημήτρης Μάνος

      Λαμπάδα στο Μάνο από "Φέτφα" και Μαρτίνς!

      Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για το νέο... έμφραγμα που απέφυγε ο Ολυμπιακός με το γκολ του Μάνου χάρη στο οποίο σήμερα δεν γίνεται κουβέντα για τον Φετφατζίδη και τις επιλογές του Μαρτίνς.

      CLEAR FILTERS