Κυριάρχησε και στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Γιώργος Λιώρης
12/05/2019 • 08:08

ΠΑΟΚ: ΟΜΑΔΑ με όλα κεφαλαία

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αποτέλεσε ακόμη ένα αδιάψευστο τεκμήριο του πόσο «δουλεμένη» ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό το οποίο σμίλευσε στο προφίλ της με περίσσεια υπομονή κι έμφαση στη λεπτομέρεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

  Οι παίκτες της ΑΕΚ

  Ώρα Κυπέλλου για την ΑΕΚ

  Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τις απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

  Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
  Κωστής Μπότσαρης
  11/05/2019 • 09:11

  Αυτή είναι η ευκαιρία του

  Ο Κωστής Μπότσαρης γράφει στο προσωπικό του blog για την ευκαιρία του ΠΑΟΚ, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, να κλείσει την εφετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, που είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

  Ο Γιάγια Τουρέ
   Ντέιβιντ Μπέκαμ και Στέφαν Έφενμπεργκ από τον αλησμόνητο τελικό του 1999
    Στιγμιότυπο από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.
    Δημήτρης Καρύδας
    10/05/2019 • 08:51

    For the love of the game

    Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει στο προσωπικό του blog για όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ και το πρωτάθλημα που έχει οδηγηθεί στο σημείο μηδέν.

    Που είναι η μπάλα;
    Χρήστος Καούρης
    09/05/2019 • 19:25

    Bet-on, απλήρωτοι και αδιαφορία

    Η κατρακύλα του ελληνικού μπάσκετ εκτείνεται πολύ πιο μακριά από τα καμώματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Πίσω από τη βιτρίνα, το ετοιμόρροπο οικοδόμημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει και η Ελλάδα είναι πλέον σε κατηγορία μπασκετικού τρίτου κόσμου. Γράφει ο Χρήστος Καούρης.

     Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Βοτανικό!
     Νίκος Τζουάννης
     09/05/2019 • 18:33

     Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Βοτανικό!

     Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το γηπεδικό θέμα του Τριφυλλιού και την Παναθηναϊκή Πολιτεία που μπορεί να γίνει στο Βοτανικό!

      CLEAR FILTERS