Προτάσεις για Νίνη και…Λέτο

Στο εξώδικό που έστειλε η ΠΑΕ στο Σωτήρη Νίνη αναφέρει ότι θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης εντός 10ημέρου. Πρόταση για τον Σεμπαστιάν Λέτο από ισπανική ομάδα φέρεται να έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός.

Στο εξώδικό που έστειλε η ΠΑΕ στο Σωτήρη Νίνη αναφέρει ότι θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης εντός 10ημέρου. Πρόταση για τον Σεμπαστιάν Λέτο από ισπανική ομάδα φέρεται να έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός.

Σε νέα φάση μπαίνει το σήριαλ με το Νίνη μετά το εξώδικο που του απέστειλε η ΠΑΕ και το οποίο γράφει: «Εντός δεκαημέρου θα σου καταθέσουμε επίσημη πρόταση. Σου υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2011 δεν επιτρέπεται να διαπραγματεύεσαι με άλλες ομάδες και από την 1η Ιανουαρίου 2012 πρέπει να μας ενημερώνεις για όποια διαπραγμάτευση έχεις με άλλη ομάδα».

Στη διοίκηση έχουν μάθει ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με την Πάρμα ενώ προσπαθούν να επιβεβαιώσουν αν έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει σχεδόν 750.000 ευρώ ετησίως!

Αν ο Νίνης πάει στην Πάρμα οι “πράσινοι” θα διεκδικήσουν ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ για τα “τροφεία” του αφού πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι έχει υπογράψει πριν από την 1η Ιανουαρίου 2012, τότε θα διεκδικήσει δικαστικά τα 9 εκ. ευρώ της ρήτρας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Derby o Παναθηναϊκός έχει δεχτεί πρόταση πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ από ισπανική ομάδα για να παραχωρήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Αυτό φέρεται να αποκάλυψε ο μάνατζερ του Φερνάντο Κοσεντίνο σε Ελληνα συνάδελφο του.

Ομως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει απαντήσει επειδή φοβάται τις αντιδράσεις του κόσμου. Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες που θέλουν να έχουν λόγο μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος έχουν καταστήσει σάφές πως ο Λέτο δεν πωλείται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.