Νάστος: “Η σημασία του να είσαι σοβαρός” (vid)

Ο Βαγγέλης Νάστος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για την φετινή του συνεισφορά στην ομάδα αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Ο Βαγγέλης Νάστος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για την φετινή του συνεισφορά στην ομάδα αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάστος στην κάμερα του Novasports:

Για την φετινή του προσφορά:

“Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να είμαι σωστός επαγγελματίας και θέλω όταν μου ζητηθεί να είμαι καλά πάνω απ’ ‘ολα εγώ για να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα για να βοηθάω την ομάδα μου.”

Για τη θέση του στόπερ που αγωνίζεται φέτος:

“Τα δύο πρώτα χρόνια έπαιξα πιο πολύ σαν δεξί μπακ, αλλά και τη θέση του στόπερ τη γνωρίζω. Είναι μια θέση που την έπαιζα και παλιά και στην Ιταλία, την ξέρω καλά. Οπότε αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω κι εκεί πέρα με χρησιμοποιεί.”

Για τους στόχους της ομάδας:

“Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε όλοι να κάνουμε σωστά προπόνηση, να κάνουμε καλή ζωή. Είναι ακόμα πολλά τα παιχνίδια, αλλά άμα θες να λέγεσαι μεγάλη και καλή ομάδα και θες να κάνεις κάτι καλό πρέπει μέχρι το τέλος να είσαι σοβαρός και να διεκδικείς πάντα το αποτέλεσμα της νίκης. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο τη Δράμα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι και μετά βλέπουμε.”

Για το ματς με τη Δόξα:

“Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι αν αυτό νομίζουν πολλοί επειδή η Δόξα είναι στην τελευταία θέση. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Εξαρτάται πάρα πολύ από μας και πιστεύω ότι με τη σοβαρότητα που είχαμε στα προηγούμενα ματς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς.Το σημαντικό είναι οι πρώτοι τρεις βαθμοί το Σάββατο, το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη έχουμε καιρό να το σκεφτούμε, ας δούμε πρώτα αυτό και μετά βλέπουμε.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.