Επαφή με Ισά, όχι συμφωνία με Ανιγκό

Τον Ζοσε Ανιγκό στέλνουν δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας στον πάγκο του Πανιωνίου για την επόμενη χρονιά. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Τον Ζοσε Ανιγκό στέλνουν δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας στον πάγκο του Πανιωνίου για την επόμενη χρονιά. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Ισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον Γάλλο προπονητή να διαδέχεται τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των «κυανέρυθρων»;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε και να τονίσουμε πως ουδεμία επαφή ή συνάντηση έχει υπάρξει μεταξύ του Νίκου Ζαμάνη και του Γάλλου προπονητή του Λεβαδειακού. Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Νέας Σμύρνης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ανινγκό, Πιερ Ισά το απόγευμα της Πέμπτης και έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. 

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει κοινό σημείο επαφής. Όμως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Ζαμάνης συναντηθεί με τον Ανιγκό, συζητήσουν για το πλάνο που θα υπάρξει στην ομάδα την επόμενη σεζόν και γενικότερα τα επόμενα χρόνια και εάν και εφόσον ρυθμιστούν σημαντικές λεπτομέρειες τότε θα μπορούμε να μιλάμε για οριστική συμφωνία. 

Για την ώρα υπάρχει σαν ενδεχόμενο η συνεργασία με τον Ζοσέ Ανιγκό. Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά με την συνάντηση με τον Νίκο Ζαμάνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.