Κουζμίνσκας: «Το πρωτάθλημα εξαρτάται από μας»

Λίγο πριν η Αρμάνι Μιλάνο διεκδικήσει τον ιταλικό τίτλο ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μίλησε στο tutobasket για τις ιδιαιτερότητες των αγώνων με την Τρέντο.
04/06/2018 • 12:19
Ο Κουζμίνσκας σε προσπάθεια από το ματς
  • shares

Λίγο πριν η Αρμάνι Μιλάνο διεκδικήσει τον ιταλικό τίτλο ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μίλησε στο tutobasket για τις ιδιαιτερότητες των αγώνων με την Τρέντο: «Είναι μια ομάδα που την σέβομαι γιατί παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Ωστόσο το τι θα συμβεί είναι καθαρά δική μας υπόθεση. Για μένα σίγουρα δεν ήταν εύκολο να γίνω μέλος της ομάδας στα μισά της σεζόν πλέον όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου και νοιώθω μέρος του συνόλου».


Όσο για την κακή πορεία της ομάδας του στην Ευρωλίγκα ο Λιθουανός πρώην ΝΒΑερ υπογράμμισε: «Σίγουρα η ομάδα μας έχει μια τέτοια ποιότητα που θα δικαιολογούσε να είχαμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Όμως, δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι τόσο ανταγωνιστικός. Χρειάζεται χρόνο, ακόμα και στο ΝΒΑ το ίδιο ισχύει για τις ομάδες».   

Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34